Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Reghecampf: „Cine merită, merită, cine nu, nu!”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Reghecampf: „Cine merită, merită, cine nu, nu!”
Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Reghecampf: „Cine merită, merită, cine nu, nu!”

Anamaria Prodan i-a acoperit chipul fostului soț, pe un tatuaj din spate, punând în loc trei trandafiri roșii.

 

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect: Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită, merită, cine nu, nu!

Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut!

Așa că cei 3 trandafirii, și anume copiii mei, tronează pe pielea mea. Noi triumfăm peste timp… Restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Vedeta i-a urat succes lui Reghecampf, în postura de antrenor la Univesitatea Craiova

„Nu vreau să se interpreteze nimic. Ca de obicei am spus realitatea! Așa v-am obișnuit de ani și așa am să rămân. Nu contează că e fostul sau actualul soț. Din inimă eu și copiii îi urăm multă baftă! Ne rugăm să se regăsească. Am spus-o și o repet: este cel mai bun antrenor al țării.

A atins performanțe incredibile. A fost atât de sus că nimeni nu-l ajungea dacă își menținea echilibrul. A căzut teribil. A ajuns înapoi de unde a plecat. Măcar de aici să urce iar! Poate! E foarte bun! Adevărul este că a avut noroc cu Rotaru. În virtutea prieteniei i-a dat o șansă nouă.

Nu are voie să o rateze. Asta este cariera lui și viața lui. Această șansă. Dacă ia campionatul sau joacă în Europa League cu Craiova încet se redresează și ajunge să câștige bani din fotbal cum a câștigat cu ceva ani în urmă. Dacă nu se liniștește, dacă se ocupă de circuri, procese, mondenități și nu se concentrează pe fotbal, cariera lui se va încheia încet și sigur.

Va rămâne mediocru în România la echipe mici, ceea ce nu îl caracteriza pe timpurile noastre de glorie. Celebritatea este greu de suportat, greu de menținut. Este ca un cuțit cu două tăișuri. Dacă ajunge cuțitul la cap, taie gâtul. Dacă este ținut corect, face minuni.

Baftă multă, dragă Laurențiu, să-ți dea Dumnezeu minte luminată și să nu uiți nicio virgula măcar din ce te-am învățat. Poți să ajungi cu Craiova campion!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel