Anamaria Prodan, detalii emoționante despre părinții ei: „Când a murit tata am avut un șoc”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Anamaria Prodan, captură video YouTube
Anamaria Prodan, captură video YouTube

Anamaria Prodan a vorbit despre moartea tatălui ei și despre asemănarea dintre ea și Ionela Prodan.

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a vorbit despre pierderea părinților ei. Vedeta spune că a avut un șoc în momentul în care tatăl său a murit.  

„Îmi era frică de moarte când eram mică. Când a murit tata am avut un șoc pentru că eu am stat numai cu tata. Mama pleca în turnee foarte mult. Când a murit tata nu am putut să mă mai apropii de morți și foarte mulți ani închideam ochii și ăl vedem pe tata. Cred că era o chestie în subconștient. Mi se părea că vine lângă mine mereu și era frica aia, până mi-a zis mama că nu trebuie să-mi fie frică, că și dacă se întâmplă să îl văd, întotdeauna mă va ajuta. L-am văzut pe tata lângă mine și când deschideam ochii din somn simțeam că mă mângâie până acum câțiva ani. Și mama a pățit la fel”, a declarat Anamaria Prodan.

Cum o vedea pe Ionela Prodan

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai iubite artiste din România. Acasă, interpreta de muzică populară era un om normal, care încerca să aibă o viață normală, alături de familia ei.

„Eu o vedeam ca orice copil, mama. Vedeam, pe măsură ce creșteam, că e ceva altfel, ceva aparte. Noi eram într-o altă lume, era prietenă de familie cu familia Ceaușescu, la modul că o iubeau foarte tare. Aveam un alt statut. Mama era ca și mine, la fel și pe scenă, și acasă. 
Mama gătea, dădea foc la bucătărie că își dorea foarte tare să învețe să gătească, tata gătea, de trei ori pe săptămână. Era un om ca oricare altul. Noi o încurajam cât de bine gătește, dar era ocnă, nu gătea nimic. Dar, într-un final, a devenit cea mai bună bucătăreasă, așa, în ani. Gătea fabulos. 

Era artist, nu știa cât costă alimentele de la piață, ea cât i se cerea, atâta plătea. Nu se uita în conturi, nu făcea plăți, tatăl meu se ocupa. Iar eu am luat nebunia asta de la ea, nu m-am uitat în viața mea ce a făcut bărbatul meu, de ce a luat banii ăia, niciodată. Nici nu știam să mă uit în conturi. Dar asta nu e bine, că uite, când te trezești, te trezești fără nimic”, a mai spus Anamaria Prodan, în cadrul podcastului.

 Marele regret pe care îl are față de mama sa

Ionela Prodan s-a stins din viață în urma unei lupte cu cancerul. Anamaria Prodan a fost devastată de durere atunci și a încercat să facă până și imposibilul să-și salveze mama. La patru ani de la dispariția mamei sale, vedeta spune că regretă că nu a mers cu ea la medic mai devreme.

„Faptul că ar fi trebuit să merg cu ea în fiecare an la control. Cred că asta ar trebui să facă orice om normal, nu numai copil pentru mamă. Noi toți, pentru că la ce mâncăm, la ce neneorociri se întâmplă astăzi, trebuie să ne controlăm”, a dezvăluit vedeta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel