Anamaria Prodan a povestit TOTUL: Mă BĂTEA de mă RUPEA

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Anamaria Prodan a povestit TOTUL: Mă BĂTEA de mă RUPEA
Anamaria Prodan a povestit TOTUL: Mă BĂTEA de mă RUPEA

Anamaria Prodan a vorbit despre copilărie și despre modul în care a fost crescută de bunica sa.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fiica unei alte femei celebre, impresara spune că în copilărie a fost departe de mama sa, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, pe care până la 7 ani a văzut-o rar. 

Crescută în Dăbuleni, de către bunica maternă, Ananmaria Prodan spune că până la 7 ani vizita rar Bucureștiul, deși mama ei avea venituri extrem de mari. Povestește că era un copil energic, făcea tot felul de prostii, iar bunica ei o pedepsea frecvent. 

Anamaria Prodan: „Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă”

„Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni, pălăgeni, cât puteai să mănânci. Alergam de dimineața până noaptea prin sat. Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat. 
Până la 7 ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată la Paște, dacă îmi erau bune”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește continuarea pe SPECACOLA.RO

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel