Ana Morodan, adevărul despre viața sentimentală: „Eu sunt în refacere acum”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 20 sep 2022, 22:03 | Categorie: Social
Ana Morodan, Captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Ana Morodan, Captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ana Morodan a vorbit despre viața sa personală și a oferit informații necunoscute despre ultima ei relație de dragoste.

Ana Morodan este una dintre cele mai discrete prezențe din showbiz-ul românesc. Chiar dacă vedeta nu vorbește prea des despre viața ei personală, aceasta a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, unde și-a deschis sufletul și a spus lucrurilor pe nume.  

„Îmi făceam eu o poză de aia mai așa.. să-i trimit unui domn și am zis să-mi pun un filtru pe față. Am dat save la poză, dar nu m-am prins că am dat și post și vine cineva și-mi zice: „Tu ai văzut ce story ai pus? Voiai să faci asta?” Când mă uit... noroc că a observat în două ore. I-am trimis unui domn. Acum nu mai intră cineva la suflețelul meu, eu sunt în refacere acum, după o relație lungă și vreau să mă distrez, nu mai dau suflețelul oricui.”, a declarat Ana Morodan, în cadrul podcastului, potrivit Spectacola.

Ce spune Ana Morodan despre ultima ei relație

„N-a știut nimeni despre relația mea lungă, pentru că domnul respectiv era într-un mediu corporativ destul de restrictiv. Nu are nicio legătură cu industria noastră și e un om discret, nu-i place să apară și atunci eu am respectat chestia asta. Și nici mie nu prea îmi place să îmi expun iubiții. Au fost poze cu noi împreună, a venit cu mine la două-trei evenimente. Bărbații care decid să stea cu mine sunt niște masculi alfa, pentru că altfel nu ai cum să stai cu mine și atunci își asumă din start că eu am acest stil de viață. Mai mult, eu sunt genul de femeie care nu impune nicio barieră, îi dau voie să se ducă liniștit, pentru mine funcționează chestia asta. Când îi dai bărbatului libertatea totală, îi dai de fapt doar iluzia, pentru că el nu știe ce să facă cu ea. Cu bărbații nu fac niciodată dramă, îmi iau gentuța și ies din casă, cu demnitate. Eu nu am trăit așa ceva, doar intuiesc ce aș face.”, a continuat aceasta.

Cum arată bărbatul ideal în viziunea vedetei

Mai mult, Contesa digitală a dezvăluit și care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul care vrea să-i devină partener de viață.

„Trebuie să fie un om realizat, eu nu am nevoie de banii nimănui, dar am nevoie de același tip de energie constructivă și vitală pe care o am și eu. După care am nevoie de cineva care să înțeleagă cine sunt eu și care este personalitatea mea și să respecte asta și am nevoie de cineva foarte inteligent, Fizic, nu am nimic, pot să fiu cu cineva care are 26 sau 50 de ani. Trebuie să-mi explice mental niște lucruri și atunci e ok. Nu am avut bărbați nearătoși sincer.”, a mai dezvăluit Contesa digitală în cadrul podcastului de pe Youtube. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite