Americanu', despre "la Bloc": Nu prea ne plăteau bine...

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Americanu', despre "a Bloc": Nu prea ne plăteau bine...
Americanu', despre "a Bloc": Nu prea ne plăteau bine...

Emil Mitrache a vorbit despre câți bani a încasat în perioada când a jucat în serialul "La Bloc".

"Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21:00, dar noi băgam până la 23-00, chiar 01:00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi. Cam 250 de dolari la cursul ProTV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari/episod, noi făceam 2 episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână.

Americanu falit?

Sunt un tip foarte chibzuit, problema era așa, nu știai exact când vin pentru că nu aveam o zi de plată, ianuarie era goală, 3 luni vara era gol, dacă faci o medie pe 12 luni nu ies chiar așa. Problema este că datorită faptului că Americanu era cireașa de pe tort, omul cu bani și cu gagici, nu exista să nu mă duc în piață, pe stradă să nu-mi zică lumea "Nu dai și tu o bere Americane?", li se părea normal, asta face publicul transpune omul cu personajul. Nu era tarabagiu din piață care să nu-mi povestească episoadele pe care le-a văzut. Niciodată n-am refuzat o fotografie, mi-am dat seama că datorită acestor oameni noi mâncăm o pâine", a spus Emil Mitrache într-un podcast.

La bloc este un serial TV românesc din 2002, produs de MediaPro Pictures și difuzat de canalul PRO TV. Este inspirat din umorul românesc, de „scara blocului”. Ultimul episod a fost difuzat în septembrie 2007. A fost creat, scris și regizat de către Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel