Ameri Nasrin va deveni mamă. Cei doi părinți, în culmea fericirii: „Când am zis că suntem pregătiți, atunci ni s-au și întâmplat lucrurile”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 24 feb 2023, 17:41 | Categorie: Social
Sursa foto: Ameri Nasrin, Instagram
Sursa foto: Ameri Nasrin, Instagram

Ameri Nasrin a oferit primele informații despre sarcină. 

Ameri Nasrin va deveni mămică în curând. Fosta prezentatoare TV, care s-a căsătorit cu parnereul său de viață în vara anului trecut, spune că un copil era în plan încă de pe atunci, cei doi dorindu-și extrem de mult să-și mărească familia. Mai mult, data de 24 februarie are o însemnătate aparte pentru cei doi îndrăgostiți, care au ales să le dea vestea fanilor într-un mod inedit de Dragobete.

„Sarcina este destul de avansată, dar am vrut să stăm până acum ca să ne asigurăm că totul este în siguranță. Nu sunt neapărat superstițioasă, dar trecând și eu acum prin asta, înțeleg celelalte graviduțe, care tot așteaptă momentul să anunțe. Au știut până acum apropiații, pe care i-am anunțat de la începutul sarcinii, familia, nașii și prietenii și ne-am gândit să facem astăzi anunțul public. Nu este o coincidență, pentru că noi în fiecare lună, pe 24, celebrăm încă o lună de relație și 24 este ziua noastră. Dacă tot pică cu Dragobetele, ne-am gândit să anunțăm astăzi.”, a declarat Ameri Nasrin, în exclusivitate pentru Spectacola

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ameri Nasrin (@ameri_nasrin)

Ameri Nasrin, în  al doilea trimestru de sarcină

Chiar dacă știe că în viață nu este bine să-ți faci planuri, frumoasa vedetă recunoaște faptul că micuțul  din burtică a fost „programat” de către ea și soțul ei. Mai mult, aceasta spune că până acum a avut o sarcină extrem de ușoară, fără grețuri sau alte simptome specifice. 

„Sunt în trimestrul al doilea și am zis că acum este momentul oportun să facem anunțul. A fost emoționant când am aflat. Ne-am dorit foarte mult asta, pentru că noi suntem genul de oameni care își planifică, nu știu dacă este bine sau nu, dar suntem cei care își fac planuri. Așa ne-am construit și consolidat relația, nu ne-am grăbit niciodată cu nimic. Când am zis că suntem pregătiți, atunci ni s-au și întâmplat lucrurile, așa s-a întâmplat cu cununia, cu nunta. Toți apropiații știau că ne doream super mult ca după nuntă să se întâmple totul și chiar așa a fost, fix după nuntă.

Primul trimestru a fost perfect, nu am avut nicio problemă, absolut nimic, nu s-a pus problema de grețuri, de alte simptome. Deși știam de la alte prietene care îmi spuneau că primele luni ar putea să fie mai complicate, nu am avut niciun fel de problemă.”, a continuat fosta prezentatoare TV.

Cei doi își doresc un băiețel

Chiar dacă încă nu au aflat sexul bebelușului, Ameri Nasrin spune că întotdeauna s-a imaginat a fi mamă de băiat. Cât despre soțul ei, acesta își dorește, de asemenea, un băiețel. 

„Nu știm ce este, urmează să aflăm. Deși sunt o persoană la extreme, îți spun sincer că aici m-ai prins, nu pot să spun că îmi doresc fată sau băiat. Dacă ar fi să mă întrebi din toți acești ani, când mă mai gândeam la momentul când voi deveni mamă, mereu ziceam că mă văd mamă de băiat, dar nu știu. Este frumos să ai și fată, și băiat. Tăticul este în extaz, își dorește băiețel. 

Pe toți prietenii, soțul, familia, i-am anunțat în moduri inedite. O să povestesc la un moment dat. Am avut ceva răbdare”, ne-a mai spus Ameri Nasrin.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite