Amber Heard susține că ”afacerea Depp” a scos-o din cursa pentru rolul în continuarea filmului "Aquaman"

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Noi acuzații din partea fostei soții a lui Johnny Depp.

Actriţa Amber Heard a declarat luni că studioul Warner Bros. i-a redus scenele în care juca în continuarea filmului "Aquaman", ca urmare a "campaniei de defăimare" lansată de echipa de avocaţi a fostului său soţ Johnny Depp, relatează Agerpres, care citează EFE.

"Mi-au prezentat iniţial un scenariu, iar ulterior mi-au dat alte versiuni care, practic, limitau apariţiile personajului meu", a declarat Heard în faţa tribunalului din Fairfax (Virginia), într-o nouă audiere a actriţei în procesul împotriva lui Depp.

Potrivit actriţei, avocaţii lui Depp au lansat împotriva ei o campanie de defăimare în urma căreia a fost etichetată drept "mincinoasă" şi menită să-i distrugă cariera, fapt ce a dus la limitarea apariţiilor sale în acest sequel, intitulat "Aquaman and The Last Kingdom", a cărui lansare este prevăzută pentru 2023.

Potrivit relatării lui Heard, timpul său de apariţie în noul film a fost redus la 10 minute, deşi iniţial era considerată interpreta principală a super-eroinei Mera.

O situaţie care s-a repetat, potrivit ei, şi în 2017 când, după obţinerea unui ordin de restricţie temporară împotriva lui Depp, a pierdut multe oportunităţi de muncă.

"Am fost concediată din multe proiecte şi campanii. A trebuit să fac multe eforturi pentru a putea lucra şi juca în cel mai mare proiect cinematografic al meu", a subliniat Heard, referindu-se la participarea sa în superproducţia "Justice League".

Actriţa susține că Depp a lovit-o

Actriţa a spus că violența a avut loc pentru prima dată la începutul anului 2012, schimbându-și mărturia anterioară că violența a avut loc în 2013.

Heard a afirmat că Depp a lovit-o pentru prima dată când a întrebat-o despre tatuajul său „Wino Forever” – cerneală adaptată după un fost tatuaj care făcea referire la fosta iubită a lui Depp, Winona Ryder.

Echipa juridică a lui Heard a trimis mai multe fotografii cu Heard la diferite evenimente pe covorul roșu. În imagini, Heard este văzută cu „cicatrici” pe brațe. Ea a susținut că cicatricile provin de la un presupus atac din Australia, unde a spus că Depp a ținut-o de un blat acoperit cu sticlă și a agresat-o sexual cu o sticlă de alcool.


Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru a-i cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari şi susţine că fosta lui soţie l-a defăimat atunci când a afirmat că este o victimă a abuzului domestic.

La rândul ei, Amber Heard a intentat un contra-proces de 100 de milioane de dolari, argumentând că starul hollywoodian a comis un act de defăimare atunci când a calificat-o drept mincinoasă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel