Am aflat mai multe despre Cristi Minculescu... de pe Instagram

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Cristi Minculescu, foto arhiva personală
Cristi Minculescu, foto arhiva personală

Cristi Minculescu, celebrul solist al trupei Iris, a împărtășit recent pe contul său de Instagram o postare interactivă intitulată "This or That" care dezvăluie preferințele sale personale. Într-un cadru pitoresc, pe fundalul unui peisaj superb de coastă, Minculescu a bifat opțiunile care i se potrivesc cel mai bine:

Cristi Minculescu a arătat într-un story pe Instagram preferințele sale când vine vorba de un trend folosit de peste 640 de mii de oameni. Astfel, despre solistul trupei Iris aflăm.

Spre surprinderea multora, Cristi Minculescu este introvertit. Mai știm că este dreptaci deși poate diferențierea stânga-dreapta se poate referi la viziunile politice. Sperăm însă că se referă la mâna dominantă.

De asemenea, el spune că este orientat spre lucrurile mai simple decât spre cele glam (nu are o traducere exactă în română, dar se poate asocia cu strălucitor, complex ieșit din comun).

Solistul preferă ploile liniștite și poate chiar melancolia vremii ploioase, în locul zilelor însorite și călduroase, ploaia fiind o temă recurentă în piesele IRIS, la fel, noaptea în loc de zi, dar spre surprinderea multora, Cristi preferă să rămână acasă decât să iasă în oraș. 

Tot această piesă ne arată încă din 1988 răspunsul la penultima întrebare, dacă Cristi Minculescu e mai degrabă un visător decât un realist. Era clar și spre surprindearea nimănui că front-manul trupei Iris e un adevărat visător. 

Mai aflăm că îi plac mai mult câinii decât pisicile, chiar dacă pe contul său de Instagram găsim o mulțime de feline.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristi Minculescu (@cristiminculescu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristi Minculescu (@cristiminculescu)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel