Alimentele care ar trebui evitate în timpul concediului. Ce nu trebuie să mănânci

Autorul articolului: Monika Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
mancare - FOTO: Freepik@dotshock
mancare - FOTO: Freepik@dotshock

Nutriționiștii explică ce alimente nu trebuie să consumăm atunci când suntem în concediu.

Expertul în diete Michael Mosley împărtășește șase alimente pe care trebuie să le evitați întotdeauna la bufetul unui hotel. Atunci când sunteți în vacanță, este posibil să vă îndreptați automat spre alimente nesănătoase la bufetul de mic dejun - dar Dr. Michael Mosley a împărtășit ce ar trebui să evitați atunci când sunteți în vacanță.

Dar Dr. Michael Mosley, creatorul faimoasei diete 5:2, a împărtășit ce alimente ar trebui să evităm atunci când suntem plecați în concediu, potrivit Mirror.

El a recomandat să renunțați la sucurile de fructe, produsele de patiserie, cerealele, brioșele și prăjiturile, fructele uscate și cartofii prăjiți în favoarea unor preparate precum legumele, omletele și iaurtul grecesc cu fructe de pădure. De asemenea, nucile, brânza sau avocado vor furniza grăsimi sănătoase în dieta ta.

Nu intrați în panică totuși, există și alte alimente cu care vă puteți răsfăța. De asemenea, cârnații și șunca pot fi consumate în cantități mici, la fel ca și delicatesele locale, pentru că, la urma urmei, s-ar putea să vă aflați o singură dată în acea locație, așa că nu vreți să vă lipsiți de un răsfăț culinar.

De asemenea, el a recomandat să mergeți pe jos cât de mult puteți în vacanță ca "o modalitate excelentă de a vă menține activi în afara unei rutine de exerciții fizice mai structurate".

De asemenea, le-a reamintit oamenilor să fie atenți la consumul de alcool.Potrivit NHS, în general, aportul caloric zilnic recomandat este de 2.000 de calorii pe zi pentru femei și de 2.500 pentru bărbați - dar acest lucru depinde de vârstă, de stilul de viață și de talia dumneavoastră.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel