Alexandru Arșinel, din nou la spital. Cum se simte actorul

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Alexandru Arșinel a murit. Lumea artistică din România este în doliu
Alexandru Arșinel a murit. Lumea artistică din România este în doliu

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital.

Alexandru Arşinel a fost internat, din nou, la secția ATI a Spitalului Universitar din Capitală. Trista veste vine după ce luna trecută, ajunsese la secţia de Terapie intensivă a Institutului Fundeni, din cauza numeroaselor probleme de sănătate cu care se confruntă.

"Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI", a transmis Spitalul Universitar, potrivit Realitatea.net.

Alexandru Arșinel, imobilizat la pat. A fost internat într-un cămin de recuperare

În luna iulie, marele actor a fost internat la un cămin de recuperare pentru bătrâni din apropierea Capitalei.Tristul anunț a fost făcut de către fiul său.

Se pare că membrii familiei l-ar fi găsit pe Alexandru Arșinel căzut și l-au dus de urgență la spital. Deoarece și soția sa se află imobilizată la pat, familia actorului a decis ca acesta să stea câteva zile la un cămin de recuperare, acolo unde va avea parte de îngrijire specializată. Deși nu au oferit mei multe detalii despre diagnosticul actorului, medicii au spus că starea sa de sănătate este deja mai bună, iar câteva zile ar putea fi trimis acasă. Rudele lui Alexandru Arșinel ar fi dorit atunci să îl ducă la o casă de vacanță de la munte pentru a putea avea de liniște și odihnă.

Îndrăgitul actor și fostul director general adjunct al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din București, nu a mai urcat pe scenă de la finalul anului trecut. Asta după ce i-a fost montat un stent la inimă la un spital privat din Capitală. În ultima vreme el a ajuns de mai multe ori la spital.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de recuperare.

Alexandru Arșinel nu mai poate să meargă, transmite Realitatea Plus. Mare actor a fost internat la un cămin de recuperare pentru bătrâni din apropierea Capitalei.Tristul anunț a fost făcut de către fiul său.

Se pare că membrii familiei l-ar fi găsit pe Alexandru Arșinel căzut și l-au dus de urgență la spital. Deoarece și soția sa se află imobilizată la pat, familia actorului a decis ca acesta să stea câteva zile la un cămin de recuperare, acolo unde va avea parte de îngrijire specializată. Deși nu au oferit mei multe detalii despre diagnosticul actorului, medicii au spus că starea sa de sănătate este deja mai bună, iar câteva zile ar putea fi trimis acasă. Rudele lui Alexandru Arșinel ar dori să îl ducă la o casă de vacanță de la munte pentru a putea avea de liniște și odihnă.

Îndrăgitul actor și fostul director general adjunct al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din București, nu a mai urcat pe scenă de la finalul anului trecut. Asta după ce i-a fost montat un stent la inimă la un spital privat din Capitală. În ultima vreme el a ajuns de mai multe ori la spital.

Alexandru Arșinel, după ce a fost operat din nou la inimă: Nu pot spune că sunt bine

Alexandru Arșinel a fost operat a doua oară la inimă în luna decembrie. Deși se afla sub supraveghere medicală, iar operația a reușit, actorul s-a arătat atunci pesimist într-o scurtă declarație. 

”Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat actorul pentru Impact.

În vârstă de 82 de ani, actorul a ajuns la spital pe 17 noiembrie 2021, din cauza unor complicații. El suferă de probleme cardiace care s-ar fi agravat după ce a fost bolnav de Covid-19, în aprilie anul trecut.

”Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară”, a declarat Alexandru Arșinel. 

Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați cu COVID-19, în luna aprilie a anului trecit. Actorul era încadrat în categoria de ”risc”, având în vedere istoricul medical, conform dcnews.ro. În 2013, el a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Totuși, soții au făcut o formă ușoară a bolii deoarece au primit prima doză de vaccin anti-COVID în ianuarie, iar rapelul în februarie. Vezi mai mult AICI.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel