Alexandra Ungureanu visa să devină inginer AGRONOM. Vedeta avea și un model în copilărie: Era frumoasă, mi se părea foarte rafinată

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram
Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce își dorea să devină când era mică.

Alexandra Ungureanu provine dintr-un oraș foarte mic, din Moldova.

Când vine vorba de profesia care credea că i s-ar potrivi, Alexandra recunoaște că nu avea ambiții prea mari.

„Apoi, am vrut să mă fac inginer agronom, îmi plăcea să stau în natură. Vedeam activitățile agricole, nu mi se păreau așa de grele, bunicii nu mă puneau la treabă. Eram fascinată de tot ce observam și de tradiții. Ziceam că o să mă mut acolo și o să fiu inginer agronom în sat la bunici pentru a mă plimba cu șareta. Mi se părea că este suficient, ambițiile materiale erau foarte mici atunci. Te puteai lega de niște oameni care îți plăceau sau de o situație care te fascina când erai copil.”, a mai dezvăluit ea.

Amintiri din copilărie

În copilărie, vedeta nu visa să devină artistă, ci se ghida după exemplele pe care le avea în jurul ei.

„La biserica din sat îmi plăcea foarte mult de preoteasă, era frumoasă, mi se părea foarte rafinată. Când eram mică, îmi doream să devin preoteasă, mă gândeam că o să fiu ca ea. Mie îmi plăcea de ea, nu voiam neapărat să mă mărit cu un preot, dar, dacă mă întreba cineva, spuneam că vreau să mă fac preoteasă.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit ego.

Alexandra Ungureanu își amintește cu drag de momentele copilăriei și de perioada când tatăl ei era în viață. Părinții o trimiteau mereu să cumpere pâine, spune ea, iar acestea erau momentele ei preferate.

„Mă bucuram când mă trimiteau la brutărie, cred că încă se mergea cu bonuri, luam pâinea din cuptor și mâncam, rămânea fără coajă până ajungeam acasă. Nu mâncam foarte mult, dar îmi plăceau anumite lucruri. Mâncam și coaja de la mămăligă, de pe ceaun, dacă apucam, căci de obicei puneau lapte peste și se umfla coaja, atunci nu îmi mai plăcea.”, a continuat ea.

Care este relația dintre ea și mama ei

„Cu bune și cu rele, nu totul este roz. Diferențele de generații, mentalitate și personalitate își spun cuvântul din când în când. Ea este o fire vulcanică, are o personalitate puternică și păreri bine conturate. Sar scântei din când în când, dar faptul că am locuit împreună ne-a sudat și am rezolvat problemele de comunicare care au mai apărut.”, a mai spus cântăreața.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel