Alexandra Stan, despre viața în L.A.: M-am trezit când mi-a propus să avem o relație deschisă, să avem și alți iubiți

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Alexandra Stan
Alexandra Stan

Alexandra Stan a povestit într-un podcast despre viața pe care a trăit-o în L.A. cu fostul iubit.

"Mă mutasem în California cu gândul să devin cântăreață, actriță, faimoasă, să joc și în filme. Eu aveam niște vise și am ajuns să devin American House Wife. Stăteam și găteam de 3-4 ori pe zi, făceam piața toată ziua. Mie îmi place chestia asta, eu sunt super wifey, dar pe de altă parte îmi dau seama că dacă nu fac muzică, nu sunt eu. Îmi place să cânt, să compun, să merg la concerte.

Eram cu Bogdan atunci, el era surfer, eu am devenit un fel de mama lui, am început să-l susțin pe această parte. Am înțeles că erau vauri dimineața și nu putea să vină cu mine la eveniment sau studio, mergeam singură câte o ora, erau valuri dupa-amiaza, iar nu putea să vină cu mine. Să nu se înțeleagă că îi reproșez, îi sunt recunoscătoare.

Dar eu am instinctul acesta de mamă și am devenit mama lui, aveam grija de el, îi găteam și mă satisfăcea atât de mult chestia asta, încât nu mai simțeam să fiu artist, dacă mă duceam la studio nu mă mai regăseam în mediul acela.

Momentul de trezire a fost când mi-a propus să ne vedem și cu alte persoane, fiind în L.A. și făcând toate sacrificiile astea, alți iubiți. În momentul în care mi-am dat seama, mi-am sunat prietena și nu mi-a venit să cred, am avut o criză, m-am pus pe locul doi, și am stat și m-am gândit că am făcut prea multe pentru a-mi spune să avem o relațoie deschisă, că el își dorea femei latino.

Greșeala era la mine, că m-am lăsat pe mine și visul meu, ceea ce știam să fac de-o viață.", a declarat Alexndra Stan în podcast-ul Fain și Simplu

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel