Alegeri SUA. Chirieac: Americanii nu au fost trup și suflet pentru Trump, așa cum spuneau sondajele

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Alegeri SUA. Chirieac: Americanii nu au fost trup și suflet pentru Trump, așa cum spuneau sondajele
Alegeri SUA. Chirieac: Americanii nu au fost trup și suflet pentru Trump, așa cum spuneau sondajele

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat rezultatele parțiale ale alegerilor de la mijlocul mandatului, din SUA.

 

Întrebat dacă s-ar fi așteptat la rezultatul parțial apărut până la ora 16:00 (ora României), Bogdan Chirieac a declarat:

„Nu, la fel ca toată lumea, și eu am citit presa americană, am văzut sondajele de opinie care, în general, nu se înșală atât de grav și mereu s-a spus că va fi un val republican care ar mătura totul. Ei bine, nu s-a întâmplat asta. Dacă în Camera Reprezentaților înțeleg că va fi o diferență de 20 de voturi în favoarea republicanilor, în Senat, care este foarte important, partidele sunt la egalitate.

Fox News anunța acum că republicanii ar avea un loc în plus la Senat. Să vedem dacă o să fie așa până la urmă pentru că, într-adevăr, numărarea voturilor durează când sunt astfel de rezultate. Ronald DeSantis, guvernatorul din Florida, ar putea fi candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale. Donald Trump a spus despre el, în stilul caracteristic: „am votat pentru tine, dar nu cumva să candidezi, pentru că am niște informații puțin uluitoare despre tine și le voi face publice dacă vrei încerca să candidezi în locul meu”.

Știți că partidele din America au o campanie pentru a-și desemna candidatul poate la fel de dură precum campania din cadrul alegerilor prezidențiale. Acum ce să spunem... Donald Trump nu se dezminte, prin tot ceea ce spune și ce face, dar se pare că publicul american nu a fost trup și suflet pentru el, așa cum sondajele expuneau înainte de alegeri”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel