Albumul Blur 'Live at Wembley Stadium' și filmul concertului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

La un an de la un weekend memorabil de muzică și bucurie pe stadionul Wembley, blur a anunțat astăzi lansarea unui nou album live intitulat Live at Wembley Stadium, programat pentru 26 iulie 2024, prin Parlophone.

Live at Wembley Stadium este o colecție de melodii înregistrate pe parcursul a două nopți de neuitat vara trecută - cele mai mari spectacole din cariera de peste 30 de ani a trupei. În acele seri, Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James și Dave Rowntree au cântat în fața a peste 150.000 de fani pe stadionul Wembley, marcând prima dată când blur a concertat în acest loc emblematic din Londra.

Printre melodiile de referință de pe noul album se numără "The Narcissist" și "St Charles Square" de pe ultimul lor album de top, aclamatul „The Ballad of Darren”, precum și clasicele "There's No Other Way", "Popscene", "Beetlebum", "Trimm Trabb", "Villa Rosie", "Coffee & TV", "Under the Westway", "Out of Time", "To the End", "Parklife", "Song 2", "This is a Low", "Girls & Boys", "Tender" și "The Universal".

Un nou film de lung metraj despre aceste concerte - intitulat tot „Blur: Live at Wembley Stadium” - va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie și Irlanda pe 6 septembrie anul acesta. Detaliile despre bilete și cinematografe vor fi anunțate în curând.

Documentarul de lung metraj „blur: To The End” va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie și Irlanda din 19 iulie. Filmul prezintă cel mai recent capitol din povestea trupei, surprinzând perioada în care au revenit surprinzător - și emoționant - cu primul lor album în opt ani, „The Ballad of Darren”. Urmăriți trailerul AICI. „blur: To The End” este un moment intim din viața acestei trupe engleze de durată, aflată în centrul vieții culturale și al influenței britanice de peste trei decenii.

Atât „blur: To The End” cât și „blur: Live at Wembley Stadium” sunt regizate de Toby L și produse de Josh Connolly, prin intermediul casei de producție Up The Game, și vor fi lansate de Altitude.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel