Alarmă falsă! “The Simpsons” nu a prezis viitorul lui Diddy

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Bad Boy Entertainment
Sursa: captură Youtube Bad Boy Entertainment

O imagine cu rapperul animat în stilul "Simpsonilor" a circulat recent pe rețelele sociale. Desenul animat al lui Diddy - al cărui nume real este Sean Combs - poartă un costum roz și ochelari de soare în timp ce fuge de un grup de polițiști. O legendă pe TikTok spunea că: "Se pare că Simpsonii au prezis situația actuală a lui Diddy, într-un episod vechi. De unde știau?"

În ciuda reputației serialului de lungă durată de a prezice evenimente viitoare (inclusiv Apple Vision Pro, președinția SUA a lui Donald Trump și călătoria lui Richard Branson în spațiu), Selman a demontat imaginea falsă cu Diddy, potrivit NME.

"În era actuală a dezinformării digitale, predicțiile (sau, mai precis, coincidențele) Simpsonilor au devenit lipsite de sens", a declarat scenaristul și producătorul pentru TMZ. "Oricine poate crea o imagine cu inteligență artificială bazată pe un eveniment curent și poate spune Simpsonii au prezis asta! - iar oamenii decenți, dar ușor de indus în eroare, o vor crede pentru că își doresc să fie adevărat".

Scena falsă îl prezenta pe Diddy într-un costum similar celui pe care l-a purtat odată pe covorul roșu, convingându-i pe mulți fani online.

Alte evenimente care par să fi fost profețite de "Simpsonii" includ transformarea Daenerys Targaryen în "regina nebună" din Game of Thrones, spectacolul Super Bowl al lui Lady Gaga și criza ploșnițelor din 2023.

Selman a declarat pentru TMZ că "Dacă studiezi istoria, vei putea prezice viitorul pentru că prostiile umanității se repetă", a explicat el.

"Dacă studiezi matematica, vei ști că dacă serialul face literalmente zeci de mii de glume despre societatea americană de-a lungul a aproape 800 de episoade, ar fi statistic imposibil să nu creezi material care se suprapune cu ceea ce se va întâmpla ulterior în viața reală", a mai declarat Selman.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel