Alarmă cu BOMBĂ la Oregon Park din București. Clădirea unde se află Europa FM, evacuată

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Oregon Park / tehnoclimaproiect
Foto: Oregon Park / tehnoclimaproiect

Poliţia Capitalei a evacuat sediul postului de radio Europa FM, după ce o bombă a fost semnalată, miercuri, în interiorul clădirii din Oregon Park, Pipera.

"În jurul orei 13,00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări. Poliția Capitalei a anunțat apoi că activitatea a fost reluată, după ce nu a fost identificată nicio „situație cu potențial periculos”, scrie mediafax.

Alerta cu bomba a fost în jurul orei 13.00.

Potrivit Poliției Capitalei, prin apel 112, o persoană a anunțat ca la sediul postului de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil.

Polițiștii din cadrul Secției 6, precum și cei ai Brigăzii Rutiere au mers acolo și au fost evacuate toate persoanele.

Pe conturile de socializare, jurnaliști de la postul de radio Europa FM au spus că alerta cu bomba a fost la sediul lor, iar la ora transmiterii acestei știri angajații au fost lăsați să intre în clădire, după ce s-a stabilit că nu există pericol.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel