Al Pacino trebuie să plătească 30.000 de dolari pe lună iubitei de 29 de ani, Noor Alfallah

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Al Pacino trebuie să plătească 30.000 de dolari pe lună iubitei de 29 de ani, Noor Alfallah/Instagram
Al Pacino trebuie să plătească 30.000 de dolari pe lună iubitei de 29 de ani, Noor Alfallah/Instagram

Conform documentelor obținute de către tabloidul Page Six, Al Pacino este obligat să plătească peste 30.000 de dolari lunar ca pensie alimentară pentru copii iubitei sale, Noor Alfallah.

Un judecător din Los Angeles a decis că starul din "Scarface", Al Pacino, trebuie să plătească în avans 110.000 de dolari lui Alfallah înainte de a continua cu plățile lunare. Aceste plăți includ și 13.000 de dolari pentru o asistentă de noapte și acoperirea facturilor medicale în afara asigurării de sănătate.

Pe lângă aceasta, Pacino a fost impus să depună anual 15.000 de dolari într-un fond de educație pentru fiul său cel mic.

De asemenea, judecătorul a decis că Alfallah, în vârstă de 29 de ani, și Pacino, în vârstă de 83 de ani, vor avea custodie legală comună, în timp ce producătorul Sony va avea custodia fizică principală.

Cuplul și-a început relația în aprilie 2022, dar ulterior s-a aflat că cei doi se întâlneau încă de la pandemia COVID-19.

O sursă de la acea vreme a declarat: "Pacino și Noor au început să se vadă în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați, a fost cu Mick Jagger pentru o vreme, iar apoi s-a întâlnit cu Nicholas Berggruen".

Sursa a adăugat: "Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Ea umblă cu cei bogați și provine dintr-o familie cu bani".

În mai 2023 s-a aflat că Alfallah era însărcinată în opt luni cu primul lor copil împreună - copil care este al patrulea al actorului Al Pacino.

Sursele au declarat ulterior pentru TMZ că cei doi nu s-au așteptat să apară acest copil și că nu au plănuit asta.

O lună mai târziu, ei i-au urat bun venit primului lor fiu, Roman.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience