Al Di Meola și Ovidiu Lipan Țăndărică, pe scena Sălii Palatului. O seară inedită de chitară acustică

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube AlDiMeolaVEVO
Sursa: captură Youtube AlDiMeolaVEVO

Celebrul chitarist american Al Di Meola va reveni în România pe 3 iunie, la Sala Palatului din București, pentru un concert acustic special intitulat "An Evening of Acoustic Guitar". Concertul va marca revenirea artistului pe scena românească după mai bine de jumătate de an de la ultima sa apariție, când a fost nevoit să întrerupă un spectacol la Arenele Romane din cauza unui infarct.

Un spectacol memorabil cu momente speciale

Concertul din 3 iunie va fi unul memorabil, marcat de două momente speciale. În primul rând, Al Di Meola va aduce un tribut medicilor care i-au salvat viața la finalul anului trecut. În al doilea rând, artistul va pregăti un duet inedit cu prietenul său Ovidiu Lipan Țăndărică, unul dintre cei mai talentați toboșari din lume.

Potrivit organizatorilor, cei doi artiști s-au împrietenit după infarctul lui Al Di Meola și au pregătit deja o variantă specială pentru a urca împreună pe scena Sălii Palatului.

Un artist de renume mondial

Al Di Meola este considerat unul dintre cei mai importanți chitariști din lume, cu o carieră de peste 50 de ani. De-a lungul timpului, a colaborat cu nume celebre precum Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Santana și John McLaughlin.

Concertul "An Evening of Acoustic Guitar" face parte din seria de spectacole "Legende în concert", care a adus în România artiști de talie internațională precum Chris Norman, Ricchi E Poveri sau Richard Clayderman.

Bilete disponibile online

Biletele pentru recitalul Al Di Meola din 3 iunie s-au pus în vânzare pe platforma bilet.ro. Prețurile biletelor variază în funcție de categorie, de la 125 de lei la 450 de lei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel