Ai curățat greșit baia până acum. Ce produs ar trebui să nu îl mai folosești niciodată

Autorul articolului: Monika Baciu | Dată: 17 ian 2023, 16:38 | Categorie: Lifestyle
toaleta - FOTO: Freepik@stockking
toaleta - FOTO: [email protected]

Tot ce știai despre curățarea băii este greșit. Specialiștii susțin că un produs de curățenie nu ar mai trebui folosit niciodată.

Experții în curățenie au emis un avertisment serios împotriva utilizării înălbitorului pe toaletă - și mai ales peste tot în baie.

Înălbitorul este extrem de popular pentru curățarea băilor datorită proprietăților sale de dezinfectare și albire, cu toate acestea puțini sunt conștienți de daunele grave pe care le poate provoca toalete, robinete și alte zone.

Înălbitorul, nociv

Înălbitorul poate provoca o serie de efecte negative, inclusiv decolorarea, reducerea strălucirii și coroziunea și poate duce încet la descompunerea suprafețelor, robinetelor și toaletelor.

Avertismentul a fost emis după ce anumite persoane au observat că înălbitorul le decolora scaunele de toaletă, potrivit Daily Mail.

De ce nu ar trebui să fie folosit înălbitor pentru a curăța băile și toaletele

Produsul este abraziv, iar substanțele chimice dure pot face ca suprafețele să se decoloreze, să îndepărteze strălucirea, să corodeze și să se zgârie.

Scaunele de toaletă sunt deosebit de sensibile la înălbitor, deoarece sunt fabricate din plastic. Este recomandat să utilizați o cârpă moale și apă caldă cu săpun sau detergent de uz casnic ușor pentru a curăța toaleta.

Produsul este, de asemenea, toxic, iar vaporii poate provoca efecte negative, cum ar fi probleme de respirație și dureri de cap. Scaunele de toaletă sunt deosebit de sensibile la înălbitor, deoarece sunt fabricate din plastic.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite