Agnetha Fältskog, de la ABBA, debutul în cariera solo la 73 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 sep 2023, 14:25 | Categorie: Știri
Agnetha Fältskog, de la ABBA, debutul în cariera solo la 73 de ani
Agnetha Fältskog, de la ABBA, debutul în cariera solo la 73 de ani

Cântăreața blondă faimoasă pentru hiturile sale din trupa ABBA a dezvăluit lansarea unui nou single prin intermediul unei postări pe Instagram, cu menționarea faptului că și-a creat contul pe această platformă online zilele trecute.

Agnetha Fältskog, cunoscută ca membră a trupei suedeze ABBA, fondată în 1972 și compusă din Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad, experimentează două momente semnificative la vârsta de 73 de ani: debutul în cariera solo și crearea primei ei pagini pe Instagram în întreaga sa viață!

"O premieră mondială!" - Fältskog a anunțat lansarea piesei "Where Do We Go from Here?" pe 31 august, odată cu debutul ei pe platformele de socializare.

Fanii trupei ABBA au fost extrem de entuziasmați în urma acestui anunț făcut de idolul lor. Nimeni nu se aștepta ca artistul blond din ABBA să revină cu muzică nouă la vârsta de 73 de ani, dar iată că surprinde cu această decizie, chiar dacă anterior declarase public că dorește să păstreze o viață privată după succesul imens de acum câteva decenii.

CNN a informat că piesa "Where Do We Go from Here?" este o versiune revizuită a unei melodii de pe albumul lui Fältskog din 2013, intitulat "A". Despre noul său album, "A+", Fältskog a spus pentru CNN că "ideea mi-a venit brusc!"

"Ador muzica! Muzica este în mintea și în inima mea. Trăiesc și mă culc cu muzica. (...) Nu mai sunt atât de tânără și sunt recunoscătoare că încă am voce și că am alături un compozitor talentat!" - a adăugat ea, referindu-se la colaborarea cu Jörgen Elofsson, care a produs muzica sa nouă.

ABBA, formată în Stockholm în 1972 de două cupluri - Fältskog și Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad la acea vreme - au fost primii suedezi care au câștigat concursul muzical Eurovision în 1974. Pentru a marca cei 50 de ani de la această victorie a ABBA, adiția Eurovision din anul următor va avea loc în Malmö, Suedia.

Întrebată dacă trupa va face ceva special pentru a marca cele cinci decenii scurse de la marea lor victorie la Eurovision, Agnetha a încercat să fie cât mai onestă posibil: „Nu se știe niciodată nimic despre ABBA. Nu spun nimic legat de acest lucru‟, a precizat ea în timpul emisiunii „The Zoe Ball Breakfast Show‟, de pe CNN.

ABBA s-a despărțit în 1982, dar a mai dat o lovitură în 1992, când a scos pe piață compilația „ABBA Gold: Greatest Hits‟, care a fost vândut extrem de bine la nivel global. În 2016, trupa s-a reunit pentru un turneu cu holograme și, în noiembrie 2021, a lansat primul lor album după 40 de ani de pauză muzicală, „ABBA Voyage‟.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience