Agnetha Faltskog a vorbit despre un moment dureros din viața ei: Ea mă voia pe mine, iar ABBA mă voia tot pe mine

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Agnetha Faltskog a vorbit despre un moment dureros din viața ei: Ea mă voia pe mine, iar ABBA mă voia tot pe mine
Agnetha Faltskog a vorbit despre un moment dureros din viața ei: Ea mă voia pe mine, iar ABBA mă voia tot pe mine

Stilul de viață agitat, rezultat din apartenența la una dintre cele mai mari trupe din lume, a însemnat că Agnetha Fältskog și Björn Ulvaeus au fost nevoiți să stea departe de fiica lor, Linda, în anii 1970.

La un moment dat, acest lucru a dus la ceea ce Ulvaeus a numit o experiență "oribilă" în care copilul nu și-a recunoscut mama și tatăl.

În noul documentar "ABBA: AGAINST THE ODDS" de pe CW, care a avut premiera sâmbătă, 11 mai, telespectatorii au ocazia să vadă din interior cum Fältskog și Ulvaeus au reușit să echilibreze viața de părinți cu cea de supervedete.

Cei doi, care au început să se întâlnească în 1969 și s-au căsătorit în 1971, au doi copii din timpul relației lor: fiica Linda Elin, acum în vârstă de 51 de ani, și fiul Peter Christian, acum în vârstă de 47. (Au divorțat în 1980.)

Fältskog a explicat că primii ani de parenting au fost "o perioadă dificilă pentru mine".

"S-a născut fiica noastră în '73, așa că avea doar un an când am câștigat la Brighton", a spus Fältskog, acum în vârstă de 74 de ani, în documentar, referindu-se la victoria emblematică a trupei ABBA la concursul Eurovision din 1974 cu piesa "Waterloo".

"Așa că totul s-a întâmplat în același timp. Dar cred că de multe ori este așa. Îți începi cariera în același timp în care vrei să fii mamă", a continuat ea.

În timp ce ABBA cucerea Eurovisionul cu hitul lor de succes, Ulvaeus, în vârstă de 79 de ani acum, a adăugat că ca proaspeți părinți la acea vreme, au fost nevoiți să fie separați de copilul lor timp de ceea ce el credea că ar fi fost "două sau trei săptămâni" pentru concurs.

"Când ne-am întors, fiica noastră nu ne-a recunoscut. A fost o experiență dificilă", a spus el, în timp ce Fältskog a adăugat: "A fost oribil. Era atât de mică".

Când a fost întrebată de un reporter din documentar dacă vede un conflict între maternitate și faima pop, Fältskog a confirmat. "Cred că da, cu siguranță", a explicat ea. "Este o muncă grea și întotdeauna încerci să găsești un echilibru. Ea mă voia pe mine, iar ABBA mă voia pe mine".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel