Aglomerație de nedescris în Grecia, de mini-vacanța de 15 august

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: pexels
Foto: pexels

Zilele acestea, zeci de mii de greci pleacă zilnic în insule pentru mini-vacanța de 15 august.

Sutele de mii de turiști străini, care își fac concediul în Grecia vor avea ”concurență” din partea turiștilor greci. În aceste zile, sunt așteptați în insule aproximativ 100 de mii de greci, care pleacă în mini-vacanța de Sf. Maria.

Astăzi, doar din portul Pireu, vor pleca în vacanța de 15 august peste 26.000 de pasageri, scrie publicația Kathimerini.

De astăzi, traficul în porturile grecești este sporit în special din cauza plecării excursiilor pentru vacanța de 15 august .

Pentru astăzi vineri (12/08), conform sistemului de rezervare al companiilor de transport maritim, sunt așteptați să plece 26.897 de pasageri din portul Pireu cu destinații către insulele Ciclade, Creta, Rodos și Marea Egee de Nord.

Mai concret, astăzi din portul Pireu sunt planificate 22 de itinerarii pentru Ciclade - Creta - Dodecanez și Egee de Nord și pentru Insulele Argosaronic 43. Vor fi 17 itinerarii din portul Rafina și 11 din portul Lavrio.

Pentru sâmbătă 13 august, 31.556 de pasageri sunt așteptați să plece din portul Pireu pentru aceleași destinații , în timp ce duminică 14 august sunt așteptați să plece în vacanță 20.519 de pasageri.

Potrivit directorilor agențiilor de turism, pe lângă aceste destinații, se estimează că alți 25.000 de pasageri vor pleca spre insulele Argosaronic.

În total, se estimează că peste 100.000 de persoane vor călători din portul Pireu în această perioadă de trei zile .

Ieri au avut loc 22 de plecări de nave din portul Pireu în timp ce au plecat 22.484 de pasageri, de la Rafina 14 rute cu 4.874 de pasageri iar din portul Lavrio au fost 8 plecări de nave cu 2.413 de pasageri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel