Aflați cum să vă accentuați bronzul: Trei culori sunt esențiale

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Dacă vrei să pari și mai bronzat, poartă aceste culori.

Probabil ai atins deja nivelul de bronz pe care ti l-ai dorit, te-ai intors sau te vei întoarce în curand din vacanța de vară și vrei să îți accentuezi culoarea tenului.

Chiar dacă ai stat la soar doar puțin câteva zile, există mici trucuri care pot fi folosite pentru a sublinia nuanța de vară a tenului, iar cea mai importantă este alegerea culorilor hainelor pe care le purtăm.

Deși, în general, nuantele mai deschise sunt potrivite în sezonul insorit, aceste trei culori vor evidenția bronzul și mai mult. 

Nu ai cum să dai greș în alb

Un favorit în lunile de vară este albul. Acesta accentuează în mod ideal un ten bronzat. Contrastează cu pielea noastră, așa că, indiferent de cât de mult (sau mai puțin) bronzat ai fi, albul va contrasta cu tenul tău.

Cu toate acestea, dacă sunteți prea puțin bronzat, alegeți albul neon. Evită totuși aspectul alb din cap până în picioare - combină-l cu alte nuanțe, iar atunci când alegi rochii, ai grijă să combini ținuta cu accesorii de modă în tonuri contrastante. 

Orice nuanță de albastru

Întregul spectru de albastru este binevenit dacă dorim să subliniem tenul. Este important să ne amintim că cel mai bine este să rămânem la acele tonuri pe care le putem asocia cu marea. 

Cu cât nuanța este mai deschisă, cu atât pielea va apărea mai bronzată și invers - cu cât culoarea este mai închisă, cu atât tenul închis la culoare va ieși mai puțin în evidență.

Pentru ținutele de vară există rochii-cămașă fluide, dar populare sunt și modelele de rochii sport, pe care le vom purta cu plăcere cu tenisi (de exemplu, albi). 

Culori citrice

Galben, verde lime, portocaliu și roșu sunt culori care vor sublinia strălucirea pielii și vor face tenul mai vizibil.

Desigur, regula este foarte simplă: cu cât mai strălucitoare, cu atât mai bine, iar aceasta se aplică și aici.

Dintre toate nuanțele de citrice, preferatul nostru este portocaliul, care subliniază și mai mult tonurile roșiatice și maro ale pielii. Indiferent de alegere, este o culoare ideală de vară, care va pune în evidență tenul. Cu toate acestea, dacă ați folosit un spray auto-bronzant, portocaliul este o nuanță pe care veți dori să o evitați, deoarece are o nuanță similară cu cea a pielii pe care ați aplicat spray-ul. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel