Află dacă numărul de la mașină îți aduce noroc sau ghinion

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre semnificația numerelor de la mașină.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet (imagine articol).

Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului.

Ce spune numărul mașinii despre șofer

Numărul mașinii 1 – Pentru acești șoferi este foarte important să nu intre în competiții și să nu încerce să demonstreze ceva. Numărul 1 este nervos și este indicat să nu conducă nervoși.

Numărul mașinii 2 – Trebuie să evităm certurile și discuțiile sensibile în mașină, mai ales cele de cuplu. Această mașină are nevoie de un șofer încrezător.

Numărul mașinii 3 – Este o mașină ideală pentru adolescenți și studenți.

Numărul mașinii 4 – Aceasta e o mașină potrivită pentru familie, cu mulți copii.

Numărul mașinii 5 – Mașina cu acest număr este una de ultimă tehnologie, pentru curse, pentru călătorie. E o mașină pentru aventură.

Numărul mașinii 6 – Această mașină e un cal de tracțiune, ideală pentru familie. Cere un șofer gospodar, care respetă banii.

Numărul mașinii 7 – Nu oricine se înțelege cu această mașină pentru că e o mașină care cere eleganță, experiență și un anumit statut.

Numărul mașinii 8 – Această mașină e regina drumului, iar șoferul impune respect și recunoaștere. Pentru el, nimic nu e imposibil.

Numărul mașinii 9 – Șoferul acestei mașini e plin de compasiune și ajută la greu. El nu suportă specula și aroganța, a zis Corina Stratulat în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel