Adriana Bahmuțeanu, despre DIVORȚUL de Silviu Prigoană: I-am tolerant AMANTE

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adriana Bahmuțeanu, despre DIVORȚUL de Silviu Prigoană: I-am tolerant AMANTE
Adriana Bahmuțeanu, despre DIVORȚUL de Silviu Prigoană: I-am tolerant AMANTE

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre căsnicia cu Silviu Prigoanăla emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au făcut multă vâlvă în showbiz-ul românesc de-a lungul anilor, din cauza numărului de divorțuri pe care le-au avut. Iată care a fost adevăratul motiv!

"A fost dragostea de la vremea respectivă, nu pot spune că a fost marea mea dragoste. Am avut o relație de tip fachirul cu cobra, eu eram cobra și el era fachirul. A fost un carusel, în momentul în care ne iubeam  o făceam cu patimă, iar în momentul în care ne certam o făceam cu patimă și ne despărțeam. Nu puteam să mai ies din cerul acesta vicios, mi-a fost greu să rup această relație. Am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că-mi expun copiii unui stres inimaginabil. Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să divorțez. El nu a dorit asta, puteam bine mersi să fiu o doamnă să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine deloc, aș fi ajuns la spitalul 9.

Am făcut pasul cel mare și mi-a trebuit ani de terapie, ani de lucru cu mine ca să-mi dau seama cât am de recuperat, cât am de construit la propria persoană și unde am greșit. Am greșit în multe privințe, am fost tolerantă cu Silviu Prigoană, la fel, de dragul de a păstra căsnicia, i-am tolerant amante, jigniri, umilințe", a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost nevoiți să treacă prin cinci divorțuri, ocupând astfel primele pagini ale ziarelor din țară, la vremea respectivă. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel