Adrian elicopter de luptă și Iorga s-au certat cu Selly

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Adrian elicopter de luptă s-a certat cu Selly la petrecerea după premiera filmului Buzz House.

Influencerii Iorga și Adrian elicopter de luptă au făcut un live pe platforma TikTok în care i-au adus lui Selly câteva acuzații.

Totul a pornit de la petrecerea de după premiera filmului Buzz House când Adrian elicopter de luptă s-ar fi certat cu un prieten a lui Selly din Craiova. Din păcate discuția ar fi degenerat și s-ar fi ajuns la bătaie și sticle în cap între influencer-ul Adrian și alți trei băieți.

După tot acest scandal Selly i-ar fi interis lui Adrian elicopter de luptă să mai mergă prin țară pentru premiera filmului, iar Iorga a ales tabăra prietenului ei Adrian. Aseară cei doi au povestit pe TikTok ce s-a întâmplat mai exact, dar și multe alte dezvăluiri din spatele industriei din care au făcut parte, în fața a peste 30 de mii de urmăritori.

2. Captura ti... (whatsapp-image-2024-04-26-at-11-01-50_13519400.jpg)

Iorga a povestit cum s-a apropiat de Adrian elicopter de luptă:

"Toată lumea întreba cum ne-am împrietenit așa de repede. Unde am stat acolo, la vila aia, era un bătrân care bineînțeles avea impresia că i se cuvine tot și este intangibil că așa au toți bătrânii cu bani impresia, că femeile sunt proprietate publică, poți să faci orice cu ele, a început să-mi spună că îi place foarte mult de mine și că sunt foarte diferită. Eu îl domneam, ca să înțeleagă, îi vorbeam cu "unchiule", să înțeleagă că este o vârstă între noi doi, să nu creadă omul vreo secundă că mă dau la glume cu el.

În ultima seară m-am dus în cameră să dorm și omul acela a venit peste mine în cameră, la 2-3 dimineața și Adrian elicopter de luptă l-a luat la bătaie. Să intre toate fetele care au fost acolo să povestească, știu și ele foarte bine", a povestit Iorga, pe TikTok.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel