Administratorii averii lui Sinead O'Connor îi solicită lui Trump să nu mai folosească în public muzica solistei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Administratorii averii lui Sinead O'Connor îi solicită lui Trump să nu mai folosească în public muzica solistei
Administratorii averii lui Sinead O'Connor îi solicită lui Trump să nu mai folosească în public muzica solistei

Administratorii averii lui Sinead O'Connor susţin că solista irlandeză ar fi fost "dezgustată, rănită şi insultată" de faptul că varianta piesei "Nothing Compares 2 U" interpretată de ea este folosită la întrunirile politice organizate pentru candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, transmite luni DPA.

Într-un comunicat de presă comun al administratorilor averii şi al casei de discuri Chrysalis Records i se solicită fostului preşedinte american "să înceteze imediat să-i mai folosească muzica". Conform comunicatului, Sinead O'Connor, care a murit în luna iulie a anului trecut la vârsta de 56 de ani, a trăit "după un cod moral strict" şi s-a referit în trecut la Trump pe care l-a numit "un demon biblic".

"Este bine ştiut faptul că Sinead O'Connor şi-a ghidat viaţa după un cod moral strict definit prin onestitate, bunătate, corectitudine şi decenţă faţă de ceilalţi oameni. Din acest motiv, am primit ca pe un afront informaţia că Donald Trump îi foloseşte interpretarea legendară a piesei 'Nothing Compares 2 U' la adunările sale politice. Nu este nicio exagerare să susţinem că Sinead s-ar fi simţit dezgustată, rănită şi insultată dacă ar fi ştiut că munca ei este denaturată în acest fel de cineva la care s-a referit cu apelativul de 'demon biblic'. În calitate de păstrători ai moştenirii ei, îi solicităm lui Donald Trump să înceteze imediat să-i folosească muzica", conform comunicatului.

Sinead O'Connor este cel mai nou nume de pe o listă destul de lungă a artiştilor care i-au solicitat lui Trump să nu le mai folosească muzica în campaniile sale politice, printre care Johnny Marr, chitaristul formaţiei The Smiths', Rihanna, Neil Young, Linkin Park, Tom Petty şi solistul Aerosmith, Steven Tyler.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel