Adio post de selecționer: Cosmin Olăroiu semenează cu Sharjah FC. Pe cine îl înlocuiește tehnicianul român

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Cosmin Olăroiu a fost numit în funcţia de tehnician principal al echipei de fotbal Sharjah FC, a anunţat clubul din Emiratele Arabe Unite pe contul său oficial de Twitter.

Potrivit comunicatului difuzat de Sharjah FC, Olăroiu şi-a pus semnătura pe un contract valabil pentru următoarele două sezoane, urmând să preia noua sa funcţie săptămâna viitoare.



Olăroiu (53 ani), al cărui nume a fost vehiculat în ultima perioadă şi în legătură cu postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Mirel Rădoi, s-a despărţit în luna februarie de formaţia Jiangsu Suning, cu care a câştigat campionatul Chinei în 2020.

A treia echipă din Emirate, antrenată de Oli

Sharjah s-a despărțit la sfârșitul lunii octombrie de antrenorul principal, Abdulaziz Al-Anbari, în locul acestuia fiind numit, temporar antrenorul secund Juan Carlos Oliva.

Tehnicianul român revine, astfel, în campionatul Emiratelor Arabe Unite, unde a mai antrenat echipele Al Ain şi Al Ahli. El a mai activat, de asemenea, în zona Golfului la Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Sadd (Qatar), conducând pentru o scurtă perioadă şi selecţionata Arabiei Saudite.

Sharjah ocupă în prezent locul opt în prima ligă din Emirate, cu 13 puncte, lider fiind Al Ain, cu 21 de puncte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel