Adina și Oana Timofte îți spun dacă destinul îți zâmbește. Care sunt numerele maestre /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Vorba lu' Jorge
Sursa: captură Youtube Vorba lu' Jorge

Gemenele Adina Timofte și Oana Timofte sunt specialiste în numerologie și creatoare de programe personalizate în eliminare blocaje. Acestea au fost invitate la podcastul "Vorba lu' Jorge", unde au vorbit despre cum să afli cifra destinului tău și ce spune ea despre tine.

"Pentru a se regăsi fiecare în categoria numărului de destin, o să dăm un exemplu de calcul, să se înțeleagă încă o dată: adunăm fiecare cifră din data completă de naștere, respectiv zi/lună/an până ajungem la un rezultat cu o cifră. Să luăm un exemplu, 5 octombrie 1959. Voi scrie 5 + 1 + 0 + 1 + 9 + 5 + 9", au spus specialistele în numerologie.

"Am ajuns la 30. Merg mai departe: 3 + 0 = 3, deci cifra de destin pentru această dată de naștere este 3. Cei care ajung, de exemplu, la un rezultat de 2 cifre vor merge mai departe: deci 38 = 11. Uite, fără să-mi dau seama, mi-am amintit pentru cei de acasă că există și acea categorie a numerelor maestre: 11, 22 și 33. Și dacă suntem la al 2-lea calcul și am ajuns la rezultatul 11, 22 și 33, rămân acolo, că sunt special", au completat acestea.

"Această energie a cifrelor maestre o putem găsi în ziua de naștere. Cum ai tu, 22. În funcție de unde o găsim în codul energetic, cifra are o importanță mai mare, un impact mai mare sau mai slab în energia ta", au explicat acestea.

"Noi nu spunem public ce cifră suntem, dar cine e atent la anumite lucruri pe care le spunem, la anumite calități, va ști", au conchis ele.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel