Adina Buzatu a spălat parbrize la semafor: Câștigam 2000 de lei/zi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adina Buzatu a spălat parbrize la semafor: Câștigam 2000 de lei/zi
Adina Buzatu a spălat parbrize la semafor: Câștigam 2000 de lei/zi

Numele Adinei Buzatu este asociat cu eleganța masculină. A intrat în industria modei la vârsta de doar 21 de ani și a devenit unul dintre cei mai celebri stiliști din România. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți că ea și-a câștigat primii bani la vârsta de 14 ani spălând parbrize.

"Câștigam 2000 de lei pe zi, îi număram des și-mi amintesc exact treaba asta pentru că îi număram des și ziua de muncă era de 2 ore. Erau foarte mulți bani în vremea respectivă. Intersecția unde spălam parbrize nu era doar colțul străzii unde m-am născut, era și colțul cu școala generală pe care am terminat-o. Nu era o obișnuință atunci pentru copii să lucreze, atunci așteptau să primească de la părinți. 

Mă întreba tata deseori, după ce a aflat, tată ce nu ți-am luat?

Nu-mi luase o pereche de jeans mulați, nu pentru că nu și-ar fi dorit să-i cumpere sau să-mi ofere banii respectivi, dar considera că sunt pentru alt gen de fete, genul acela de model. Atunci, nu mi-a luat, dar văzând ce am ajuns să fac, mi-a zis: Nu a fost nevoie.

I-am explicat că vreau să câștig, pentru că îmi place să muncesc, pentru că îmi place să fiu independentă și îmi dă o satisfacție extraordinară, ceea ce l-a convins”, a mărturisit Adina Buzatu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel