Adevărul din spatele nunții grăbite a lui Kanye West cu Bianca Censori

Stella Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori

La doar o lună de la divorțul de Kim Kardashian, Kanye West îi punea deja un inel pe degetul Biancăi Censori. 

Celebrul rapper și australianca în vârstă de 28 de ani au spus "Da" în cadrul unei ceremonii religioase care a avut loc pe 20 decembrie. Dar de ce au decis să se căsătorească atât de repede? "Din motive religioase", spune o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly.

"Nunta a avut loc destul de repede din motive religioase. S-au căsătorit pentru a putea face sex unul cu celălalt", a declarat o sursă pentru US Weekly. Potrivit sursei, Kanye West a jurat să nu mai aibă relații intime până când nu va fi din nou un bărbat căsătorit.

De fapt, el a vorbit deschis despre acest lucru în cântecul său 'Censori Overload'. Melodia, lansată chiar înainte de nunta lor, este un tribut adus soției sale. "Și Biblia spune că nu pot face sex până nu sunt căsătorit", se spune în melodie.

Fostul soț al lui Kim Kardashian și designerul australian, în vârstă de 28 de ani, au spus "Da" în cadrul unei ceremonii intime, pe 20 decembrie, în Palo Alto, California.

Un prieten apropiat al cuplului spune că rapperul a dorit ca uniunea lor să rămână privată. "Kanye este o vedetă internațională de 20 de ani, iar prima sa căsătorie (cu Kim Kardashian) a avut loc în fața camerelor de luat vederi", amintește el. Potrivit acestuia, artistul american a decis să nu repete același tipar cu Bianca. "Sunt foarte discreți în ceea ce privește detaliile căsătoriei lor. Nimeni nu știe cu adevărat ce se întâmplă între ei, își protejează intimitatea".

Însă acest lucru nu este chiar adevărat dat fiindcă în timpul unui popas la Veneția cei doi au fost văzuți și filmați în timp ce făceau sex în public pe o ambarcațiune.

Relația profesională

Cuplul s-a cunoscut pe rețelele de socializare. Kanye West i-a trimis un mesaj designerului în care îi cerea să lucreze pentru el. În 2020, tânăra s-a mutat la Los Angeles și a început să lucreze pentru Yeezy, linia de îmbrăcăminte a rapperului.

Au fost foarte apropiați timp de mai mulți ani: mai întâi profesional, apoi ca prieteni. Când Kanye West s-a despărțit de Kim Kardashian în 2021, relația lor a evoluat și au decis în cele din urmă să devină un cuplu în toamna anului 2022, înainte de a se căsători în decembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel