Adevărul despre calviția Prințului Harry: Legătura cu Meghan Markle

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 sep 2023, 11:08 | Categorie: Știri
Prinţul Harry
Prinţul Harry

Documentarul mult așteptat al Ducelui de Sussex, intitulat "Heart of Invictus", a fost lansat pe platforma de streaming Netflix miercuri, 30 august 2023. Cu toate acestea, un detaliu a captat atenția celor care au urmărit deja filmul: calviția Prințului Harry a devenit tot mai evidentă. Experții au identificat o posibilă cauză pentru pierderea părului a Ducelui.

Pe data de miercuri, 30 august 2023, a avut loc lansarea documentarului "Heart of Invictus" pe platforma de streaming Netflix. Acest documentar oferă o perspectivă detaliată asupra perioadei care a precedat Jocurile Invictus din 2022, în care atleții veterani de război răniți din întreaga lume au concurat într-o serie de evenimente sportive. Această lansare a fost așteptată cu mare nerăbdare de o întreagă comunitate.

Se poate spune că aspectul fizic al prințului Harry nu a avut cum să treacă neobservat, mai ales că unii dintre cei care au vizionat documentarul au încins adevărate discuții în mediul online, pe seama cheliei prințului. Mulți chiar l-au caracterizat pe Harry ca fiind un bărbat neîngrijit.

Potrivit expertului Spencer Stevenson, chelia prințului Harry ar putea avea de-a face și cu anumite perioade tensionate din viața de cuplu, dar și cu înstrăinarea de familia sa regală: „Căderea părului lui Harry este categoric chelie de tip masculin, deci deja se subțiază din cauza genelor sale. Cu toate acestea, din cauza cantității mari de stres prin care trebuie să fi trecut în ultimii ani, având de-a face cu toată expunerea din jurul lui și a vieții sale, aceasta va fi avut cu siguranță un impact negativ asupra părului său. Cu siguranță, relația cu familia sa înstrăinată nu îl ajută”, a declarat Spencer pentru publicația Dailystar.

Totdată, Spencer Stevenson a mai spus că prințul Harry este conștient de aspectul inestetic al cheliei sale, motiv pentru care apelează la tot felul de trucuri pentru a masca lipsa părului, de exemplu, folosirea fibrelor Nanogen.

„El ajută în mod clar la îmbunătățirea aspectului părului său prin utilizarea fibrelor Nanogen, care sunt o armă a celebrităților pentru a masca pierderea părului”, a mai spus Spencer Stevenson.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience