Adelina Pestrițu își creează singură tot conținutul din mediul online: „Dacă ar fi niște oameni angajați să facă asta...”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram
Sursa foto: Adelina Pestrițu, Instagram

Adelina Pestrițu a vorbit despre ce presupune meseria de influencer.

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți influenceri din România. Se bucură de câștiguri uriașe din acest job, motiv pentru care nu-și permite să greșească cu nimic. Tocmai din acest motiv, vedeta spune că se ocupă exclusiv de paginile sale de pe rețelele de socializare. Chiar dacă și-ar permite oricând că angajeze mai multe persoane care să o ajute în crearea conținutului, Adelina Pestrițu spune că nu s-a gândit niciodată la acest lucru și nu-l ia în calcul nici pe viitor.

”Nu sunt de acord cu așa ceva. Nu. Ori ești influencer și ești acolo non stop, mă rog, tot timpul, așa cât se poate, în limita posibilităților, ori dacă nu, trebuie să se numească echipa Adelinei Pestrițu, nu Adelina Pestrițu. Mie nu îmi plac astea. Eu trebuie să fiu în contact cu oamenii care mă urmăresc, să mă simt acolo. Să știi că se simte diferența. Dacă ar fi niște oameni angajați să facă asta, ar posta altfel, ar vorbi altfel, ar filma altfel. Iar eu nu vreau asta. De la început am spus că da, am o echipă numeroasă în spate, dar asta nu implică și postările mele pe Instagram, pe Facebook, pe Tik Tok. Sunt doar eu”, a punctat Adelina Pestrițu, pentru ego

Cum reacționează fiica sa când vede afișe cu ea

Fiica Adelinei Pestrițu se bucură de fiecare dată când își vede mama pe diferite clădiri din oraș, însă aceasta nu conștientizează la maximum popularitatea vedetei, confirmă chiar mama sa, care spune că e prea micuță pentru acest lucru.

”O mai atenționez eu. Îi arăt prin oraș afișe cu mine. Îi las geamul în jos, zâmbește și îmi face cu mâna. Dar nu știu cât înțelege ea acum, că este micuță. Are aproape 5 ani”, a mărturisit influencerul.

Viața de influencer nu este deloc ușoară, conformă Adelina Pestrițu, care spune că-și petrece ore în șir pe telefon. Cu toate acestea, diva încearcă, în aceeași măsură, să petreacă timp de calitate și cu fiica sa, care are nevoie la această vârstă fragedă de cât mai multă afecțiune maternă.

”Mă vede pe telefon. N-am ce să fac pentru că asta îmi este meseria. Dar când stau cu ea vreau să-i dedic exclusiv timpul și să las puțin deoparte. Telefonul sună și atunci, normal. Sună, îmi vin notificări, whats app, Instagram, într-o alertă continuuă, dar încerc să fiu doar a ei”, a mai povestit Adelina Pestrițu pentru EGO.ro.

De ce nu și-a pus numele soțului pe Instagram

Chiar dacă i-a luat și numele soțului, după căsătorie, Adelina Pestrițu nu și-a schimbat identitatea pe rețelele de socializare. A făcut acest lucru pentru fani, spune ea, întrucât mărturisește că-și dorește ca oamenii să o găsească foarte ușor peste tot, de la prima căutare.

”Nu mi-am schimbat numele și pe Instagram pentru că vreau ca oamenii să mă găsească ușor. Poate nu toți știu că mă numesc și Șteblea. Dar sunt femeie măritată, normal, care are un copil. Cu doi căței, la țestoase încă nu am ajuns, dar avem rățuște”, ne-a povestit Adelina Pestrițu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel