Adelina Pestrițu a trecut prin clipe grele. Cum se simte vedeta după operația la coloană

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Adelina Pestrițuc, captură foto InstaStory
Adelina Pestrițuc, captură foto InstaStory

Adelina Pestrițu a fost supusă unei operații la coloană. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare cum se simte. 

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta s-a retras din lumea televiziunii, dar face furori pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Adelina Pestrițu câștigă bani grei din activitatea online și este mereu prezentă pentru a comunica cu fanii ei. 

Adelina Pestrițu a trecut astăzi prin emoții mari, după ce a fost supusă unei intervenții la coloană. Vedeta avea dureri mari și a decis că în anul 2022 vrea să se ocupe de sănătatea ei. Bruneta a ajuns pe masa de operație, cu emoții mari. Aceasta și-a anunțat fanii de ieri că astăzi va fi absentă din mediul online doarece va fi pe masa de operație. 

„Am venit în mall, pentru că urmează să filmăm „bunele maniere' pentru mâine. Mâine o să fiu puțin absentă, pentru că am o intervenție la coloană, dar revin curând aici și tocmai de asta vă pregătesc materialul din feed. Deci mâine seara nu va lipsi episodul „moda bunelor maniere' din feed. Vă țin la curent și cu intervenția pe care o s-o am mâine”, anunța ieri Adelina Pestrițu, pe InstaStory.

Adelina Pestrițu s-a filmat pe patul de spital chair înainte de a intra în operație. Vedeta avea mari emoții, deoarece se teme de spitale, de operații.

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel