Adele pregătește o surpriză pentru fanii din Marea Britanie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adele pregătește o surpriză pentru fanii din Marea Britanie/Instagram
Adele pregătește o surpriză pentru fanii din Marea Britanie/Instagram

Adele se pregătește să revină în Marea Britanie cu câteva spectacole surpriză.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani, a susținut rezidența "Weekends With Adele" la Las Vegas în ultimul an și nu a mai cântat în țara sa natală de la evenimentele din Londra, Hyde Park, din 2022. Cu toate acestea, agentul ei, Lucy Dickins, a sugerat că acest lucru ar putea să se schimbe, deși a menționat rapid că în acest moment nu se așteaptă să apară muzică nouă.

Întrebată dacă ea și Adele pregătesc vreun spectacol în Marea Britanie, ea a declarat pentru ziarul Daily Star: "Da, așa este. Nu cred că va apărea muzică nouă în viitorul apropiat, să spunem așa, dar urmăriți acest spațiu. Să vedem ce se întâmplă."

Lucy a subliniat că Adele dorește să continue să surprindă fanii cu viitoare concerte și este hotărâtă să-și urmeze propriul drum în ceea ce privește muzica și interpretarea.

"Ea nu va face ceea ce face toată lumea"

"Totul la ea este în direct și vocea ei, de aceea spectacolul (din Las Vegas) a fost amânat pentru că totul trebuia să fie perfect pentru ea și este pur și simplu despre vocea ei când vezi spectacolul. Ea nu ar face nimic decât dacă s-ar implica 100% și ar fi vorba despre vocea ei pură. Adele nu face tradițional ceea ce fac toți ceilalți, trebuie să gândești în afara cutiei."

Între timp, Lucy a dezvăluit că a văzut spectacolul Adelei din Las Vegas "de atâtea ori" și a insistat că nu s-a "plictisit niciodată" de spectacolul din Sin City.

Ea a spus: "Am văzut acel spectacol de atâtea ori și aș putea să-l vizionez noapte după noapte, este singurul spectacol de care nu m-am plictisit niciodată. Tot plâng și rad, el scoate la iveală fiecare emoție posibilă, este uimitor cum te face să te simți. Doar să vorbesc despre asta îmi dă fiori."

Adele tocmai a încheiat etapa actuală a spectacolelor sale din Las Vegas, iar Lucy a menționat că starul câștigător al premiului Grammy - care are un fiu în vârstă de 10 ani, Angelo, cu fostul soț Simon Konecki - ia o "pauză bine-meritată" înainte de a reveni în 2024.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience