Adele împlinește 36 de ani. Cum s-a lansat celebra artistă

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Adele, Facebook
Sursa: Adele, Facebook

Adele, una dintre cele mai apreciate și iubite voci din industria muzicală, își sărbătorește ziua de naștere pe 5 mai. Cu această ocazie, îi urăm "La mulți ani!" și aducem omagiu uneia dintre cele mai talentate și influente artiste ale generației sale.

Născută în 1988, în Londra, Anglia, Adele Laurie Blue Adkins a devenit cunoscută sub numele de Adele în întreaga lume datorită vocii sale profunde și emoționale, precum și pieselor sale bine construite și pline de tradiție.

Copilăria sa a fost una marcată de provocări, fiind crescută de o mamă singură în diverse cartiere muncitorești din Londra. Încă de mică, Adele a fost atrasă de muzica pop contemporană și a început să învețe să cânte la chitară și la clarinet. Totuși, pasiunea ei pentru muzică a prins cu adevărat contur în adolescență, atunci când a descoperit muzica lui Etta James și a altor artiști din secolul al XX-lea.

Talentul ei remarcabil a fost rafinat la o școală finanțată de guvern, specializată în arte performative. Acolo, un prieten a început să posteze pe site-ul de socializare Myspace câteva dintre piesele scrise și înregistrate de Adele. Muzica ei a captat atenția mai multor case de discuri, iar în 2006, la câteva luni după absolvire, a semnat un contract cu XL Recordings.

De atunci, cariera ei a cunoscut o ascensiune spectaculoasă, iar hiturile sale au cucerit inimile ascultătorilor din întreaga lume. De la "Chasing Pavements" la "Hello", Adele a reușit să îmbine elemente de pop, soul și rhythm-and-blues într-un mod inconfundabil, cucerind numeroase premii și recunoașteri pe parcursul carierei sale.

La mulți ani, Adele! Sperăm că acest nou an îți va aduce împliniri și noi succese în cariera ta impresionantă!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel