Adele, după ce a văzut recitalul vulcanicei Shakira la „The Tonight Show”: O, Pique a dat de necaz

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adele, după ce a văzut recitalul vulcanicei Shakira la „The Tonight Show”: O, Pique a dat de necaz
Adele, după ce a văzut recitalul vulcanicei Shakira la „The Tonight Show”: O, Pique a dat de necaz

Adele a văzut recitalul spectaculos pe care Shakira l-a susținut recent la „The Tonight Show”, în New York City, și a reacționat chiar în timpul propriului ei spectacol din cadrul rezidenței muzicale pe care o susține în această perioadă în Las Vegas. 

Artista columbiană, în vârstă de 46 de ani, a cântat alături de Bizarrap „piesa răzbunării”, cea care conține mai multe referiri la fostul ei partener, fotbalistul Gerard Piqué (36 de ani), de care s-a despărțit în iunie după 11 ani împreună.

A doua zi după ce a urmărit-o pe Shakira, Adele a avut o reacție neașteptată, în timpul unuia dintre concertele sale din Vegas. Vorbind cu fanii ei din public, cântăreața britanică a spus zâmbind: „Am văzut show-ul Shakirei aseară la Jimmy Fallon. Oooo, fostul ei iubit a dat de necaz.”

Shakira și Gerard și-au spus adio după ce ea ar fi descoperit că acesta a înșelat-o. Un borcan de dulceață l-ar fi dat de gol.

Shakira i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că a fost „o modalitate sănătoasă de a-și canaliza emoțiile”.

Referindu-se la șocul prin care a trecut, pentru prima dată la o emisiunea tv în SUA, Shakira a spus: „A fost incredibil să simt reacțiile atâtor oameni după ce am lansat single-ul. Cred că lumea se conectează cu adevărat cu muzica atunci aceasta când este autentică, vine dintr-un loc real. Piesa asta a devenit un imn pentru atâtea femei”.

„Am avut un an foarte greu după despărțirea prin care am trecut și scrierea acestei melodii a fost atât de importantă pentru mine. A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile....După ce am lansat-o, nu numai că am simțit că am fani, ci și femeile care au trecut prin aceleași situații, femeile care gândesc la fel ca mine, care simt așa cum am simțit și eu și care au trebuit să suporte atâtea mizerii, așa cum a trebuit să o fac și eu.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel