Adele apără comunitatea LGBTQ+. Artista a certat un spectator homofob în timpul concertului /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Adele - Foto: Youtube
Adele - Foto: Youtube

Pe scena din Las Vegas, la începutul lunii Pride, Adele nu a tolerat injuriile proferate de un spectator. Sâmbătă, 1 Iunie, în timp ce interpreta la Colosseum din Caesars Palace, un bărbat a strigat din public „Pride e nasol” (Pride Sucks).

Cunoscută pentru interacțiunile sincere cu fanii, Adele a fost furioasă de această întrerupere. Un videoclip cu reacția ei a devenit viral pe rețelele sociale.

„Ai venit la concertul meu ca să spui că Pride e nasol? Ești prost? Nu fi ridicol! Dacă nu ai nimic bun de zis, taci din gură, bine?”, a replicat artista celebră pentru hituri ca „Hello” și „Set Fire to the Rain”.

Reacția lui Adele a fost lăudată pe internet. „O ador pe Adele pentru asta!”, a scris cineva pe Twitter. Alții au subliniat cât de jenant trebuie să fie să fii certat de artistul pe care ai venit să-l vezi.

De-a lungul carierei, Adele și-a manifestat constant sprijinul pentru comunitatea LGBTQ+. Ea i-a descris pe membrii acesteia drept „suflete pereche dintotdeauna”. În urma atacului din 2016 asupra comunității LGBTQ+ din Orlando, Adele a dedicat întregul concert „tuturor celor din Orlando și din clubul Pulse”.

Acesta nu este singurul incident în care Adele își apără fanii. În august 2023, artista a întrerupt un concert pentru a-l ajuta pe un spectator care părea deranjat de un agent de pază, potrivit The Independent.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel