Adele a renunțat la alcool, dar recunoaște că îi e dor: E plictisitor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adele pregătește o surpriză pentru fanii din Marea Britanie/Instagram
Adele pregătește o surpriză pentru fanii din Marea Britanie/Instagram

Adele a făcut public faptul că a renunțat la alcool de trei luni și jumătate. Ea nu se sfiește să admită că îi simte lipsa unei băuturi și consideră că renunțarea completă la alcool i se pare "neinteresantă".

Adele nu s-a ferit să spună că acum un deceniu era la limita alcoolismului. Artista britanică a povestit în timpul unui concert în Las Vegas: "Am încetat să mai beau alcool acum vreo trei luni și jumătate. E plictisitor. Adică, am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani. Am renunțat și la cafeină".

În martie, cântăreața a mărturisit că, în timpul lockdown-ului cauzat de pandemia COVID-19, a consumat patru sticle de vin într-o singură zi înainte de prânz, conform Daily Mail. Această dezvăluire a fost făcută de Adele în timp ce se afla în Las Vegas, ținând un pahar de vin în mână.

Ea a povestit: "Îmi amintesc că în timpul perioadei de izolare din cauza COVID-19, era doar ora 11 dimineața și deja băusem vreo patru sticle de vin. Aveam planuri pentru 2020 să lansez un nou album, dar eram cu toții izolați acasă și am început să beau mult".

În plus, în 2021, Adele a renunțat complet la alcool, mai ales după ce tatăl ei a pierit în urma unui cancer intestinal. Această schimbare i-a ajutat să piardă mult în greutate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel