Adda își lansează prima carte: „Am făcut-o ca o terapie pentru mine”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 noi 2022, 14:58 | Categorie: Social
Sursa foto: Adda, Instagram
Sursa foto: Adda, Instagram

Adda a vorbit despre cartea pe care urmează să o lanseze în această săptămână.

Adda a trecut prin clipe cumplite, în ultima vreme, când a fost diagnosticată cu boala Lyme și s-a confruntat cu mai multe simptome neplăcute. Pentru a-și vindeca sufletul și pentru a se menține cât mai tare, în această perioadă grea, artista s-a hotărât să-și pună toate trăirile și gândurile pe o hârtie, arătându-le, ulterior, și fanilor. De aici, și de la a scrie un întreg volum, care să cuprindă povestea vieții ei, a mai fost doar un pas. 

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola

„Vineri la prima oră se lansează cartea”

Mai sunt câteva zile până când are loc lansarea oficială a cărții, care va cuprinde atât pasaje triste, emoționante, cât și unele amuzante. 

„Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare.”, na mai dezvăluit îndrăgita artistă. 

Cum se simte Adda în prezent

În continuare, Adda se află sunt mai multe tratamente pentru a trece cu bine peste această perioadă și pentru a se vindeca în totalitate. Așadar, artista spune că nu s-a vindecat încă în întregime, întrucât mai are și zile în care starea sa de sănătate se degradează destul de tare. 

„Eu sunt în recuperare, încă nu sunt foarte bine, dar sunt bine. Am zile bune și zile rele, dar mergem înainte cu tupeu, nu avem ce să facem.”, a mai spus Adda, vizibil optimistă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite