Actrița Marisa Abela s-a consultat un dietetician pentru a o ajuta să o portretizeze pe Amy Winehouse în viitorul film biografic despre viața cântăreței

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Actrița în vârstă de 27 de ani din Brighton a declarat că faptul că s-a simțit "mai fragilă și mai mică" a ajutat-o atunci când a interpretat-o pe cântăreața Valerie în viitorul film Back To Black.

Actrița în vârstă de 27 de ani din Brighton a declarat că faptul că s-a simțit "mai fragilă și mai mică" a ajutat-o atunci când a interpretat-o pe cântăreața Valerie în viitorul film Back To Black - numit după celebrul album și cântec al artistei.

"Am fost ajutată să o fac în siguranță; am consultat un dietetician și am fost monitorizată", a declarat Abela într-un interviu pentru Harper's Bazaar UK.

"Faptul că mă simțeam mai fragilă și mai mică m-a ajutat - nu înțelesesem, înainte, cât de mult îți afectează asta ritmul", a spus ea.

"În timpul erei Frank [albumul ei de debut lansat în 2003], Amy este rapidă și zgomotoasă cu brațele, mișcările ei sunt mari", a spus ea.

"Odată ce am început să mă schimb, mi-am dat seama că nu poți face fizic aceleași mișcări. Este inconfortabil să stai jos. Ești obosit, ți-e foame, ești mai expus", afirmă actrița.

Winehouse, care suferea de bulimie și s-a luptat în mod public cu o dependență de droguri, a murit din cauza intoxicației cu alcool în iulie 2011, în locuința sa din Camden, în nordul Londrei, la vârsta de 27 de ani.

În timpul filmărilor, Abela a spus că a simțit o legătură cu cântăreața premiată cu Grammy, amândouă crescând în familii evreiești.

"Cu cât o cunoșteam mai bine, cu atât mai mult simțeam o legătură majoră cu această evreică din Londra, care avea multe de spus și nu se temea deloc", a declarat actrița, a cărei mamă este evreică.

"Mi-am amintit cum mă simțeam când eram tânără, văzând-o pe acea femeie care era mândră și cool, purtând o stea mare a lui David între un decolteu și un sutien frumos. Am înțeles cum ar fi arătat o cină de vineri seara în casa ei, umorul din familia ei", a spus Marisa Abela

"Mi-a plăcut cât de efervescentă era, cât de mare era sufletul ei, cum impregna orice încăpere în care se afla. Dar, de asemenea, relația ei cu forma ei de artă și dorința de a fi bună. Acesta a fost cel mai important lucru", a declarat ea.

"Treaba mea a fost să intru în pielea lui Amy"

Filmul biografic este regizat de Sam Taylor-Johnson, regizorul filmului "50 Shades Of Grey", al cărui soț, Aaron, a fost anunțat recent că va fi următorul James Bond.

Filmul urmărește călătoria lui Winehouses către faimă, cu "dependența" și "paparazzi necruțători" drept răufăcători.

"Ca actor, cred că faci o greșeală teribilă atunci când judeci un personaj și deciziile acestuia", a spus Abela.

"Bineînțeles - acestea nu sunt doar personaje, sunt oameni reali. Treaba mea a fost să intru în pielea și în sufletul lui Amy și să înțeleg de ce a făcut lucrurile pe care le-a făcut", a declarat ea.

"Singurii răufăcători din povestea noastră sunt dependența și paparazzi necruțători. Nu le spun oamenilor cum să se simtă în legătură cu asta", afirmă Marisa Abela.

La Premiile Grammy 2008, Winehouse a câștigat premiul pentru discul anului, cântecul anului și cea mai bună interpretare vocală pop feminină, toate pentru Rehab, precum și premiul pentru cel mai bun artist debutant și cel mai bun album pop vocal pentru Back To Black.

Abela, care a jucat în serialul Industry de pe BBC Two și în drama COBRA de pe Sky One, este vedeta de pe coperta celui mai recent număr al revistei Harper's Bazaar.

Back To Black va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie începând cu 12 aprilie, conform Sky News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel