Actriţa Marisa Abela, în rolul cântăreței Amy Winehouse într-un nou fim biografic

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Regretata Amy Winehouse
Regretata Amy Winehouse

Actriţa britanică Marisa Abela o va interpreta pe Amy Winehouse într-un film biografic despre viaţa regretatei cântăreţe, filmările urmând să înceapă luni la Londra, a anunţat companie de producţia şi distribuţie Studiocanal, transmite Reuters.

Intitulat "Back to Black" şi regizat de cineasta britanică Sam Taylor-Johnson, filmul se va concentra pe "anii vibranţi" petrecuţi de Amy Winehouse la Londra în prima parte a vieţii şi pe "călătoria ei intensă către faimă".

Câştigătoare a şase premii Grammy, Winehouse a murit în urma intoxicaţiei cu alcool în locuinţa sa din nordul Londrei, la 23 iulie 2011. Cântăreaţa, care s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri mare parte din cariera sa, avea 27 de ani.

Abela, o vedetă în ascensiune în vârstă de 26 de ani, este cunoscută în special pentru rolul din serialul de televiziune "Industry", despre un grup de absolvenţi care se întrec să obţină locuri de muncă permanente la o renumită bancă de investiţii.

"Ca regizor de film nu poţi cere mai mult. Sunt încântată şi măgulită de faptul că am această oportunitate de a realiza pentru cinema povestea frumoasă prin unicitate şi tragică, însoţită de cea mai importantă parte a moştenirii pe care a lăsat-o - muzica ei", a transmis Taylor-Johnson, vineri, într-un comunicat.

"Sunt deplin conştientă de responsabilitate; alături de colaboratorul meu scenarist - Matt Greenhalgh - voi crea un film pe care cu toţii îl vom iubi şi preţui pentru totdeauna. Aşa cum facem cu Amy", a adăugat regizoarea.

Taylor-Johnson este cunoscută pentru regia primului film din seria "Fifty Shades of Grey", drama "A Million Little Pieces", precum şi pentru unele episoade din serialele de televiziune "Gypsy" şi "Solos". 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel