Actrița din 'Thriller' a lui Michael Jackson și-a șocat fanii după ce au văzut această fotografie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Actrița din 'Thriller' a lui Michael Jackson și-a șocat fanii după ce au văzut această fotografie/Facebook
Actrița din 'Thriller' a lui Michael Jackson și-a șocat fanii după ce au văzut această fotografie/Facebook

Din discografia și creațiile de pionierat ale regretatului rege al muzicii pop Michael Jackson, aclamate la nivel mondial, "Thriller" este una dintre cele mai cunoscute.

Comoara contemporană de la mijlocul anilor '80 este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai revoluționare momente ale moștenirii muzicale a lui MJ, în toată gloria videoclipului său cu tematică horror, încărcat de dans disco și dublat de scurtmetraje. Dar nu poți vorbi despre "Thriller" fără să o menționezi pe protagonista sa, Ola Ray, care joacă rolul iubitei lui Michael și victima neașteptată a unui dans al morților cu zombi.  

Iar în 2019, se pare că fanii nu se pot uita la doamna Ola Ray fără să observe niște diferențe marcante în înfățișarea ei, care i-a făcut să fie la fel de zguduiți ca și ea la finalul vizualului de 13 minute din "Thriller".

2. -imagine fara descriere- (ola12_32763600.jpg)

Nu este nevoie de un optometrist pentru a vedea că există diferențe clare în ceea ce privește tenul lui Ray, care pare să fie mult mai deschis decât era atunci. Iar după ce Twitterverse a surprins-o, cu toții se miră de cum arată acum, 36 de ani mai târziu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel