Actorul Patrick Swayze, omagiat prin remake-ul filmului ”Road House”. ”El a dat naștere personajului”

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Captură de ecran / Foto: Video Youtube SWAYZE
Captură de ecran / Foto: Video Youtube SWAYZE

Află ce declarații a făcut actorul Jake Gyllenhaal despre omagierea lui Patrick Swayze prin remake-ul filmului ”Road House”.

Jake Gyllenhaal, vedeta noului film "Road House", a subliniat importanța omagierii regretatului actor Patrick Swayze în acest remake al filmului din 1989. În versiunea din 2024, Gyllenhaal îl interpretează pe Dalton, un fost luptător UFC care se angajează ca paznic la un bar din Florida Keys și se confruntă cu diverse probleme, informează Reuters.

La premiera filmului în Londra, Gyllenhaal a menționat: "E important pentru mine. El a dat naștere personajului, iar eu am vrut să continui". Gyllenhaal a adăugat: "Patrick a fost mereu atât de amabil cu mine, m-a sprijinit atât de mult la începutul carierei. Am purtat câteva dintre tatuaje, am creat câteva tatuaje în onoarea lui, pur și simplu pentru că l-am iubit cu adevărat."

Gyllenhaal și Swayze au lucrat împreună în filmul "Donnie Darko" acum două decenii, iar Gyllenhaal a subliniat că Swayze l-a sprijinit la începutul carierei sale și că îl considera un model. 

Debutul lui Conor McGregor

Noul film, în regia lui Doug Liman, marchează debutul actoricesc al fostului campion UFC Conor McGregor.

Actorul irlandez, care interpretează rolul ucigaşului plătit Knox, a descris filmările ca o experienţă formatoare.

Am venit umil. Dornic să învăţ. Îmi ştiam nivelul. Aveam centura albă şi în continuare tot centura albă sunt. Am avut noroc de o distribuţie uimitoare, foarte răbdători şi de ajutor, a spus el.

McGregor, în vârstă de 35 de ani, a spus că nu îşi doreşte alte roluri la Hollywood şi se va concentra din nou pe cariera UFC după ce va termina promovarea filmului.

Nu acum. O să mă refac după această muncă şi o să revin la cariera mea de luptător. Mai am multe de făcut în ring. Sunt încântat. Asta intenţionez, a spus el, citat de Agerpres.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel