Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă: Agerpres
Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă: Agerpres

Titlul a fost oferit de revista People.

Actorul american Patrick Dempsey, cunoscut publicului din serialul "Grey's Anatomy", a fost desemnat marţi de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" în anul 2023, preluând acest titlu de la starul Marvel Chris Evans, câştigătorul din 2022, informează Reuters, conform Agerpres.

Dempsey, în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost "complet şocat"' când a auzit vestea şi a crezut că este o glumă. "Întotdeauna am fost domnişoara de onoare", a menţionat acesta.

Actorul a mărturisit că este bucuros şi că ego-ul său se simte măgulit, precizând că, în acelaşi timp, această recunoaştere îi oferă oportunitatea de a "o folosi pentru ceva pozitiv", potrivit articolului de copertă al revistei People.

Popularitatea lui Dempsey a crescut în lungul anilor, de la interpretarea neurochirurgului Derek "McDreamy" Shepherd în circa 250 de episoade ale serialului "Grey's Anatomy" la cea a unui prinţ al zilelor noastre în musicalul "Enchanted" din 2007.

În decembrie, Dempsey va putea fi văzut în filmul biografic "Ferrari", regizat de Michael Mann, în care va juca rolul pilotului italian de Formula 1 Piero Taruffi. Din distribuţie mai fac parte Adam Driver şi Penelope Cruz.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience