Actorul din „Pirații din Caraibe”, Tamayo Perry, a murit în urma unui atac de rechin în Hawaii

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Tamayo Perry, cunoscut pentru rolurile sale din „Pirații din Caraibe” și „Hawaii Five-0”, a murit duminică după-amiază în urma unui atac de rechin în timp ce făcea surf pe plaja Malaekahana din insula Oahu, Hawaii.

Serviciile locale de urgență au fost alertate la ora 13:00 pentru o persoană „rănită mortal de un rechin” și au folosit un jetski pentru a recupera corpul lui Perry din ocean, scrie The Guardian.

Kurt Lager, șeful interimar al Serviciului de Siguranță Oceanică din Honolulu, a declarat într-o conferință de presă că Perry era un salvamar și un surfer profesionist „iubit de toată lumea”, cunoscut atât la nivel mondial, cât și în North Shore-ul din Oahu.

„Personalitatea lui Tamayo era molipsitoare și, pe cât de mult era iubit de oameni, el iubea pe toată lumea și mai mult,” a adăugat Lager. „Condoleanțele noastre se îndreaptă către familia lui Tamayo.”

În filmul „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”, al patrulea din serie, cu Penélope Cruz și Johnny Depp, Perry a interpretat unul dintre pirați. De asemenea, este creditat ca performer de cascadorii în filmul cu Owen Wilson, „The Big Bounce”, adaptat după romanul lui Elmore Leonard.

Primarul Rick Blangiardi a numit moartea lui Perry „o pierdere tragică”. „Tamayo a fost un om legendar al apelor și foarte respectat, a crescut chiar aici și a fost un membru de seamă al echipei noastre de siguranță oceanică.” Blangiardi a făcut un apel la public și presă să „onoreze și să respecte” familia lui Perry în timp ce trece prin această pierdere.

Deși atacurile de rechin atrag o atenție disproporționată din partea mass-mediei, anul trecut au fost doar 69 de atacuri neprovocate de rechin în întreaga lume, dintre care 10 fatale, conform ediției din 2023 a International Shark Attack File, curată de Muzeul de Istorie Naturală din Florida. Statul american Florida a înregistrat cele mai multe atacuri neprovocate de rechin, cu 16 (niciunul fatal), dintre toate regiunile globale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel