Actorul britanic Michael Caine anunță de ce se retrage din activitate

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Michael Cane
Michael Cane

Actorul britanic Michael Caine, de două ori laureat al premiului Oscar, a declarat că se va retrage din actorie, la vârsta de 90 de ani, după lansarea ultimului său film, scrie Reuters.

"Tot spun că mă voi retrage. Ei bine, acum o fac", a declarat Caine pentru postul de radio BBC într-un interviu difuzat sâmbătă.

"M-am gândit că am avut un film în care am jucat rolul principal și am avut recenzii incredibile... Ce voi face care să întreacă asta?".

Caine joacă în "The Great Escaper" alături de Glenda Jackson, care a murit în iunie, la scurt timp după ce și-a încheiat rolul din film. Pelicula se bazează pe povestea adevărată a unui veteran din Al Doilea Război Mondial care evadează dintr-un azil de bătrâni pentru a participa la festivitățile de aniversare a Zilei Z în Franța.

"Singurele roluri pe care sunt susceptibil să le primesc acum sunt ale unor bărbați de 90 de ani. Sau poate 85", a declarat Caine pentru BBC. "Așa că m-am gândit că aș putea să plec cu toate astea".

Caine a câștigat Oscaruri pentru filmul "Hannah and Her Sisters" din 1986 și "The Cider House Rules" în 1999, ambele ca cel mai bun actor în rol secundar. De asemenea, a jucat în filme precum "Alfie", "Get Carter" și "Educating Rita".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel