Actorul american Dwayne Johnson nu va mai folosi arme adevărate în filmele sale

radiodcnews Team | Dată: 05 noi 2021, 22:04 | Categorie: Lifestyle
Actorul american Dwayne Johnson nu va mai folosi arme adevărate în filmele sale
Actorul american Dwayne Johnson nu va mai folosi arme adevărate în filmele sale

Actorul hollywoodian Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, a anunţat că nu va mai folosi niciodată arme reale în timpul filmărilor după ce bunul său prieten şi coleg de breaslă Alec Baldwin a împuşcat mortal o directoare de imagine în timpul unui accident petrecut luna trecută pe un platou de filmare din New Mexico, informează Reuters.

Halyna Hutchins a murit pe 21 octombrie după ce a fost împuşcată cu un glonţ tras dintr-un pistol pe care Alec Baldwin îl folosea pentru a repeta o scenă din filmul western „Rust”.

Un asistent de regie i-a spus lui Alec Baldwin că arma în cauză era „rece”, un termen folosit în industria cinematografică pentru a desemna că un obiect de recuzită poate fi utilizat în condiţii de siguranţă, potrivit Agerpres.

Dwayne Johnson, care a participat miercuri seară la Los Angeles la premiera mondială a noului său film, „Red Notice”, produs de Netflix, alături de colegii săi de distribuţie Ryan Reynolds şi Gal Gadot, a anunţat că firma lui de producţie cinematografică, Seven Bucks Productions, „nu va mai folosi niciodată arme reale”.

 

Firma lui de producţie va folosi de acum înainte arme din cauciuc

 

„Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor. Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-al meu, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident”, a declarat Dwayne Johnson. „Nu pot să vorbesc pentru alte companii de producţie, nu pot să vorbesc pentru alte studiouri, dar pot să vă spun că acel incident a creat o nouă optică şi o nouă perspectivă legată de felul în care putem să acţionăm în viitor", a mai spus starul hollywoodian.

Dwayne Johnson, unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza „Fast & Furious”, a anunţat că firma lui de producţie va folosi de acum înainte arme din cauciuc şi se va ocupa de rafinarea imaginilor în etapa de post-producţie, fără să îşi facă griji din cauza costurilor. Împuşcătura mortală de luna trecută a readus în atenţie îngrijorările legate de utilizarea armelor de recuzită şi de condiţiile de siguranţă pe platourile de filmare. Alec Baldwin a contestat acuzaţiile potrivit cărora producţia filmului „Rust” a fost lipsită de siguranţă şi haotică.

Potrivit estimărilor revistei Forbes, Dwayne „The Rock” Johnson a câștigat 87,5 milioane de dolari între 1 iunie 2019 și 1 iunie 2020, inclusiv 23,5 milioane de dolari pentru thrillerul Netflix Red Notice.

[citeste si]  10.000 dolari pentru clipuri pe YouTube. Care sunt criteriile

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite