Actorul american Bill Cobbs, cunoscut din filmul ''The Bodyguard'', a murit la vârsta de 90 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Bill Cobbs, un remarcabil actor afro-american care a jucat în peste 150 de filme şi seriale de televiziune, a murit marţi, la vârsta de 90 de ani, a anunţat familia sa, informează Reuters.

Un partener îndrăgit, frate mai mare, unchi, părinte surogat, naş şi prieten, Bill şi-a celebrat recent cu bucurie cea de-a 90-a aniversare înconjurat de persoanele dragi, a scris pe Facebook fratele lui, Thomas Cobbs, adăugând că actorul a murit împăcat în locuinţa sa din California.

De-a lungul unei cariere care a început în anii 1970, Bill Cobbs a jucat în filme precum The Bodyguard, alături de Whitney Houston şi Kevin Costner, şi Night at the Museum, alături de Ben Stiller.

A avut apariţii episodice în serialul Walker, Texas Ranger şi un mic rol în serialul HBO de mare succes The Sopranos. Bill Cobbs fost recompensat cu un premiu Daytime Emmy în 2020 pentru rolul interpretat în serialul canadian pentru copii Dino Dana.

Bill Cobbs, născut în Cleveland, Ohio, a fost militar în Forţele Aeriene americane timp de opt ani înainte să-şi înceapă cariera actoricească, la vârsta de 36 de ani.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel