Aceste 3 semne ale zodiacului vor fi cel mai afectate de Luna plină în Pești: Nu e un moment bun pentru a face pași mari

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

3 semne zodiacale în timpul lunii pline vor avea cele mai multe turbulențe! Iată cine va fi cel mai afectat de faza lunară pe 10 septembrie.

Luna Plină din septembrie va fi în zodia Peștilor.

Aceasta este cea mai apropiată Lună Plină de echinocțiul de toamnă, moment în care ne eliberăm de trecut și acceptăm și îmbrățișăm cu bucurie ceea ce este în fața noastră.

Această fază lunară este perfectă pentru odihnă, pauză, resetare, visare cu ochii deschiși. Vom avea senzația că tensiunea și necazurile se atenuează - vom fi gata să găsim echilibrul interior.

Deoarece se află în zodia Peștilor, va afecta semnificativ emoțiile și, în același timp, se întâmplă când Mercur își începe și cursul retrograd. De aceea va trebui să așteptăm o nouă perioadă pentru schimbări bruște.

Află care 3 semne zodiacale vor fi cele mai afectate de Luna plină în Pești din 10 septembrie.


Gemeni

S-ar putea să simți că ești sub presiune și vei dori să creezi o impresie bună, să-i faci pe alții să te placă. Acum poți schimba ceva la munca și cariera ta.

Energia Peștilor estompează adesea realitatea și declanșează imaginația, așa că acum poți învăța să renunți la iluziile sau așteptările celorlalți când vine vorba de reputația ta.

Luna Plină îi încurajează pe Gemeni să facă niște mișcări importante în viață, dar acum nu este cel mai bun moment pentru a face acest lucru, deoarece suntem sub influența lui Mercur retrograd.

Acum cel mai bine este să te calmezi cât mai mult și să te simți confortabil și în siguranță, în curând va veni timpul pentru pași mai mari.

Fecioară

Luna Plină în Pești vă afectează relațiile. S-ar putea să descoperi că fostele relații romantice sau prietenii care ar fi trebuit să facă parte din trecut reapar cumva în viața ta.

De asemenea, este posibil ca unele relații să fie testate, să vă verificați relația cu alte persoane.

Această lunație te încurajează să renunți la sentimentele de furie și resentimente care te împiedică să repari lucrurile și să mergi mai departe.

Este posibil să începi să te îndoiești de încrederea unor oameni, dar în curând vei afla adevărul.


Peşti

În această perioadă, te vei ocupa mai ales de tine.

Luna Plină luminează sentimentul tău de sine, dar cu Soarele și Venus – planeta iubirii – ambele staționate în casa relațiilor tale, este timpul să te concentrezi asupra relațiilor tale.

Emoțiile tale pot fi tulburi și asta te va face să te simți mult mai sensibil decât de obicei.

Vulnerabilitatea ta emoțională este expusă. Nu reține sau reprima sentimentele - permite-le să iasă la suprafață.

Amintește-ți vechile tale relații din trecut, ce ai învățat din ele? Unele lecții te vor împiedica să faci din nou aceleași greșeli.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel